StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знаки долі: езотерики назвали прикмети про взуття, які дійсно збуваються

1 квітня 2020, 05:03
Дуже часто підказки до нас приходять через взуття. За словами езотериків, це зовсім не випадково.
Знаки долі: езотерики назвали прикмети про взуття, які дійсно збуваються
Названі прикмети про взуття, які збуваються / Instagram

Зазвичай ми замислюємося про знаки долі вже після того, коли трапилася біда. Щось в житті не склалося, щось розбилося на дрібні шматочки, смуга невдач і втрат – все це вибиває нас з колії, і потім, коли здається, що більше немає сил, раптово приходять інсайти. Ми раптом починаємо розуміти, що в тому місці ми помилилися, а там був знак, але ми його проігнорували.

Наприклад, дуже часто підказки приходять через взуття. За словами езотериків, це зовсім не випадково, так як взуття зберігає життєву силу власника. Саме тому ні в якому разі не можна дозволяти мити своє взуття чужим людям, адже вони можуть "вимити" всю енергію власника.

Езотерики наполягають, що є 6 прикмет про взуття, які, як правило, збуваються.

відео дня

1

Якщо ви зайшли в чужий будинок і переплутали взуття, і, найголовніше, воно вам підійшло, то чекайте приємних сюрпризів. Також часто така прикмета "повідомляє" про нове знайомство.

Порада езотериків: якщо хочете, щоб прикмета збулася, і успіх супроводжував вас у всьому якомога довше, подаруйте справжньому власнику взуття крихітний подарунок.

2

Якщо ви в гостях переплутали взуття, але воно не підійшло, тоді чекайте провалів і невдач.

Порада езотериків: щоб уникнути того, про що обіцяє ця прикмета, покладіть копійку на те місце, де стояло взуття – це щось на кшталт "відкупу" від проблем.

3

Якщо ви зламали підбор, або він розхитався, то готуйтеся до поганих новин або фінансових проблем.

4

Якщо ви зламали підбор, коли він застряг у ямці або між плитами, то радійте – на вас чекають відмінні новини, і гроші раптово на вас зваляться. А тому, хто примудрився ще й підвернути ногу, варто готуватися до романтичного знайомства.

5

Ця прикмета збувається завжди: якщо ви раптом вступили у фекалії, то чекайте прибутку.

6

Якщо ви випадково загубили взуття – в дорозі, під час переїзду – то не впадайте у відчай, це гарна прикмета, яка говорить про те, що з вашого життя надовго зникнуть неприємності.

читайте такожМода 2020 весна-літо: в моду повернулися "татусеві" сандалі і шльопанці - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, жовте взуття – це must have весни 2020: кросівки, туфлі, босоніжки, черевики, чоботи – все, що знайдете, якщо колір жовтий – ви будете в тренді!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти