StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відведе біду і притягне удачу: три знаки зодіаку, яким обов'язково потрібно носити золото

26 серпня 2022, 05:30
Золота прикраса може стати справжнім талісманом для деяких знаків зодіаку. Цей дорогоцінний метал наділить потужною інтуїцією та допоможе ухвалити рішення.
Яким знакам Зодіаку потрібно носити золото
Яким знакам зодіаку потрібно носити золото / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Золото - найпопулярніший дорогоцінний метал, з якого роблять різні прикраси. Мабуть, у кожного є золоте кільце, ланцюжок або сережки. Деяким знакам зодіаку носити золоті прикраси категорично заборонено - Главред писав, кому не можна носити золото. Водночас трьом знакам варто обов'язково купити щось золоте - ця прикраса стане для них справжнім оберегом.

Яким знакам Зодіаку потрібно носити золото

Чи можна носити золото Овнам? Відповідь буде так. Представники цього знака зодіаку відносяться до вогняної стихії, з якою прекрасно поєднується золото. Овни можуть використовувати цей метал в якості талісмана.

Золото захищатиме Овнів від негативного впливу, відводитиме від них неприємності й біду.

Крім того, цей дорогоцінний метал буде притягувати до Овнів везіння. Для цього потрібно "зарядити" золотий предмет, вклавши в нього позитивну енергію.

Чи можна носити золото Левам

Золото здатне захистити Левів від впливу негативної енергетики. Вироби з цього металу подарують Левам бадьорість, гарний настрій, міцне здоров'я. Представники знака зможуть перевернути гори, жодні перешкоди їх не злякають.

А ще золото принесе Левам удачу, коли вони будуть контактувати з цим дорогоцінним металом.

Який дорогоцінний метал підходить Водоліям

Людям, які народилися під знаком зодіаку Водолій, не лише можна, але і потрібно носити золото. Цей метал такий же гнучкий, як і Водолії, тому може наділити їх потужною інтуїцією, а вона представникам цього знака дуже потрібна. Справа в тому, що Водолії прискіпливі, хочуть досконально пізнати людину перед тим, як впустити її в своє життя. Золото дасть правильні підказки, допоможе швидко домогтися потрібної інформації від співрозмовника, ухвалити остаточне і безпомилкове рішення з приводу можливості подальшого спілкування з ним.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти