StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Залишитеся ні з чим": астролог розповів, як не втратити гроші в жовтні

3 жовтня 2023, 02:02
Астролог прогнозує, що в жовтні 2023-го люди будуть витрачати гроші дуже акуратно, стануть більш економні.
Астролог розповів, як не втратити гроші в жовтні
Астролог розповів, як не втратити гроші в жовтні / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Фінансова тема в жовтні 2023 року буде визначатися Венерою в Діві. Після довгого проходження по знаку Лева 9 жовтня Венера покине цей знак Зодіаку і перейде в Діву, тому удача в любові і фінансових справах покине Лева і прийде до Діви.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Астролог прогнозує, що в жовтні 2023-го люди будуть витрачати гроші дуже акуратно, стануть більш економні.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

"Велика ейфорія від витрат, яка спостерігалася при Венері у Леві, зійде нанівець. До речі, ми це відчуємо і на допомозі Україні: якщо раніше нам виділяли піпеточну допомогу зброєю, то тепер буде піпеточна допомога грошима, при цьому буде жорсткий контроль, стежити будуть за кожним Пенні. Все це обумовлено тим, що Венера в Діві дуже скрупульозна і береже кожну копійку", - заявив Росс.

Також він зазначив, що буде складний і транзит Венери і Сатурна 10 жовтня. Поблизу цієї дати потрібно бути обережніше з грошима і не починати ніяких важливих фінансових справ. У цей день можуть обдурити на гроші.

"Також 10 Жовтня не варто робити ніяких важливих покупок, особливо слід утриматися від придбання нерухомості. Якщо вкласти гроші в будівництво 10 жовтня, воно може бути заморожено, і ви залишитеся ні з чим. Тому ніяких довгострокових покупок здійснювати не варто", - підсумував астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео прогнозу астролога Влада Росса на жовтень:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти