StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп з 18 до 24 березня: Тельцю - втручання друга, Раку - закоханість

17 березня 2024, 16:32
Цього тижня Водолію може забракнути впевненості в собі, щоб вирушити на побачення або зустріч із кимось новим.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося у світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати на кожен зі знаків зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 18 по 24 березня?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Вам набридло загадувати бажання на падаючі зірки, а потім виявляти, що це супутники, і ваші романтичні бажання залишаються нереалізованими. Цього тижня вам доведеться внести деякі зміни. Якщо стосунки зайшли в глухий кут, і ви це знаєте, можливо, ви готові піти. Ви, ймовірно, сподівалися і молилися, що все налагодиться, але коли в четвер Венера здійснить жорстке з'єднання із Сатурном, ви зрозумієте, що в цьому зв'язку можуть бути обмеження, які ніхто не зможе подолати. Якщо ви самотні, ви можете зрозуміти це по-іншому. Оскільки це з'єднання припадає на ваш самітницький 12-й дім, ви можете замислитися про те, як ви потенційно ховаєтеся від стосунків. Дозвольте коханню знайти вас!

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Не дозволяйте другу збити вас з пантелику, якщо він негативно відгукується про перспективи вашого особистого життя. Цей приятель може спробувати відмовити вас від побачення або сказати щось неприємне про вашого нинішнього партнера. Якщо ваш друг лає того, кого ви любите, обов'язково скажіть йому про це. Можливо, вони хочуть як краще, але зрештою тільки вам вирішувати, хто підходить вам у сердечних справах. На щастя, завдяки недільному прекрасному з'єднанню Венери у вашому соціальному секторі та Юпітера у вашому знаку, ви можете стати переможцем у любовній лотереї. Це має втихомирити всі заперечення.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Справжні стосунки вимагають зусиль і компромісів. Можливо, ви захочете офіційно оформити стосунки з тим, із ким зустрічаєтеся, і отримати титул партнера, нареченого, чоловіка або дружини. Гарна новина полягає в тому, що, оскільки цього четверга Венера з'єднується із Сатурном у верхній частині вашої карти, є всі підстави вважати, що ви отримаєте те, що хочете. На жаль, вам може здатися, що вам довелося згинатися, щоб "заслужити" цю любов, що може залишити неприємний присмак у роті. Якщо ви зовсім самотні, у вас може виникнути спокуса зустрічатися з кимось, хто може підняти вашу репутацію. Не женіться за ними, якщо не впевнені, що ваші почуття справжні. Будьте чесними - з ними і з собою.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Любов може перемогти, але ви можете цього не хотіти. Якщо ви перебуваєте в парі, у вашому любовному зв'язку може виникнути неприємний момент через серйозні розбіжності з приводу етичних, релігійних або філософських питань. У деяких випадках це може призвести до розриву стосунків, але тільки якщо ви обидва вирішите, що ваші цінності більше не збігаються. Це нормально - відступити від стосунків, що не збігаються. Не заміжня? Ви можете закохатися в людину, яку не схвалюють ваші батьки або сім'я. Можливо, вона іншої культури, національності чи походження. У цьому разі вам доведеться боротися за своє кохання, якщо ви хочете, щоб воно тривало довго.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Спільні фінанси можуть здатися більшою перевагою, ніж вони є насправді. Цей тиждень може виявитися складним, незалежно від того, перебуваєте ви в парі чи ні, коли йдеться про ваш бюджет. Ваш партнер може отримати фінансовий удар через втрату джерела доходу або виявлення термінового боргу. Інший варіант - вам обом доведеться зіткнутися з суворою реальністю щодо ваших спільних грошей, що змусить вас стати ощадливішими і зіткнутися з грошовими питаннями, які ви вважали за краще б ігнорувати. Якщо ви самотні, то можете провести деякий час цього тижня, шкодуючи, що у вас немає фінансово підкованого партнера. Не зациклюйтеся на цьому занадто довго - ви досягнете більшого успіху, якщо візьмете себе в руки і підете далі.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Ви не можете вічно жити з дахом, що протікає, Діва. Якщо у ваших стосунках з'явилися дірки, вам і вашому коханому потрібно їх залатати. Навіть якщо ви самотні, вам все одно доведеться зайнятися особистим ремонтом. У четвер Венера і Сатурн зустрінуться у вашому секторі партнерства, формуючи в любові енергію "зроби це або зламай це". Якщо у вас є щось, за що варто боротися, то Марс, що зміцнює ваш сектор партнерства в п'ятницю, допоможе вам вистояти. Якщо ж труднощі здаються непереборними, можливо, настав час розлучитися. Самотні Діви можуть почати тиждень із відчуття ізоляції. У ваших силах це змінити! Семінар із самодопомоги в коханні може освіжити ваші погляди.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Кохання може, в буквальному сенсі, зробити вас хворим. У четвер Венера зробить точне з'єднання із Сатурном у вашому 6-му домі здоров'я, встановивши деякі обмеження на вашу здатність почуватися добре фізично й емоційно протягом усього тижня. Слідкуйте за тим, чи не позначиться якась біда на вашому любовному житті! Це може бути що завгодно - від безперервної суперечки, що висмоктує хороші почуття з поточних стосунків, до, якщо ви самотні, величезного почуття самотності та ізоляції, яке обтяжує вас, незважаючи на всі ваші зусилля. Ви зрозумієте, що єдиний спосіб подолати це - прийняти той факт, що ви повинні пройти через це. На щастя, через найгірше ви пройдете швидко.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ви можете почуватися вкрай песимістично щодо свого любовного життя - особливо якщо ви самотні. Венера і Сатурн з'єднуються у вашому секторі романтичних стосунків, накидаючи мокру ковдру на все, що пов'язано із задоволенням або сердечними справами. Ви можете пережити момент "горе мені", коли вам здасться, що ви назавжди залишитеся на самоті. Насправді це дуже кармічний час! Коли прийде ваше наступне велике кохання, ви маєте бути готові виконати роботу, необхідну для створення взаємного люблячого зв'язку. Ви цього досягнете. Якщо ви перебуваєте у стосунках, тиждень, найімовірніше, почнеться безрадісно, але може закінчитися приємним романтичним сюрпризом.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Турбота про домашнє господарство може негативно позначитися на вашому особистому житті, і ви почуватиметеся не дуже романтично. Ви можете навіть відчути себе трохи пригніченим тим, що від вас вимагає член сім'ї. Якщо ви перебуваєте у стосунках, попросіть допомоги у свого коханого, щоб ви могли справлятися зі справами без відчуття, що це дуже важкий тягар. Якщо ви самотні, ви можете бути настільки зайняті, що вам просто не до амурних справ і задоволень. Пам'ятайте, що справжня любов - це турбота одне про одного. Цього тижня у вас є можливість по-справжньому подбати про когось, кого ви любите, чи то романтичні, чи то платонічні стосунки. Почитайте це.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Дорослішання може призвести до того, що цього тижня ви відчуєте себе трохи голодним до кохання. Можливо, вам доведеться зробити практичний і відповідальний вибір, який майже не залишить місця для задоволення і веселощів. Наприклад, вас запросила на побачення людина, з якою ви щойно познайомилися, але ви не можете піти на побачення, тому що у вас є інші обов'язки, наприклад, догляд за дітьми або домашні справи. Інший варіант - ви з партнером хочете вирушити в коротку романтичну подорож, але ваш бос вимагає, щоб ви працювали допізна або у вихідні, щоб встигнути виконати важливий проєкт до головного терміну. Іноді доводиться робити те, що потрібно.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Цього тижня вам може не вистачити впевненості в собі, щоб вирушити на побачення або зустріч із кимось новим. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то можете турбуватися, що ваш коханий уже не приваблює вас так, як раніше. А можливо, ви самотні і просто почуваєтеся не надто сексуально. У будь-якому разі, ви можете заспокоїти свої переживання, якщо докладете зусиль, щоб перестати тиснути на себе або на стосунки. Замість цього спробуйте зосередитися на стосунках із самим собою. Оскільки в четвер Венера обіймається із Сатурном у вашому секторі самооцінки, безумовно, настав час практикувати радикальне самолюбство і прийняття себе. Любіть себе такими, якими ви є!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Не піддавайтеся синдрому гидкого каченяти цього тижня. Натомість сприймайте себе як прекрасного лебедя, яким ви вже є, - істоту, яка постійно вдосконалюється з віком. Ваша краса проявляється як емоційно, так і фізично, тому що ваша мудрість, співчуття і доброта - це справжній скарб, яким дорожитиме той, хто вам потрібен. Ніколи не забувайте, що ви - не втішний приз у коханні, Риби. Насправді, ви - головна подія! Оскільки в четвер Венера з'єднується із Сатурном у вашому знаку, вам може знадобитися м'яке нагадування про те, що ви ідеальні саме такими, якими ви є. Що б не відбувалося у вашому романтичному світі, ви заслуговуєте на те, щоб вас любили, цінували й оцінювали інші.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти