StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Любовний гороскоп на тиждень з 12 по 18 серпня: Овнам - старе захоплення, Ракам - розчарування

11 серпня 2024, 12:55
3302
Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Любовний гороскоп на тиждень обіцяє цікаві зміни в особистому житті для деяких знаків зодіаку. Найближчі сім днів принесуть романтику, розчарування і любовні пригоди всім представникам зодіакального кола.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

У ваше життя може повернутися старе захоплення - якщо це станеться, ви знову відчуєте метеликів. Насправді, якщо хімія та взаємне захоплення зашкалюватимуть, вам буде важко згадати, чому ви взагалі розлучилися!

Оскільки в середу Меркурій ретроградує у ваш сектор істинної любові, ви можете очікувати, що отримаєте звістку від колишнього або роздумуватимете про минулий романтичний сценарій набагато більше, ніж зазвичай. Важко рухатися вперед, коли голова повернута назад, але іноді це необхідний крок. Будьте ніжні з собою, рухаючись уперед.

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

У вашої сім'ї може бути багато порад щодо вашого особистого життя. Незалежно від того, наскільки добрими є їхні наміри, цілком можливо, що хтось із ваших родичів ще більше заплутає вас, якщо ви перебуваєте в роздумах з приводу доленосного рішення, пов'язаного з вашою закоханістю або коханим.

У цієї людини може бути своя точка зору, яку ви не хочете брати до уваги, тому що вона позбавляє вас частини тієї радості, яку ви відчуваєте. З іншого боку, якщо ви абсолютно самотні, родич може виявитися корисним, оскільки він спонукає вас вийти на вулицю і почати гру в побачення. Знову ж таки, ви не зобов'язані слухати - але в цьому разі вам потенційно нічого втрачати.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Ви почуваєтеся сексуально та грайливо! У середу Марс у вашому знаку здійснить точне з'єднання з експансивним Юпітером, що дасть вам більше енергії, ніж ви знаєте, що робити. Ви можете помітити, як зростає ваша впевненість у собі, а також бажання отримувати фізичні задоволення від життя.

Якщо ви перебуваєте у стосунках, ваш коханий має бути цілком задоволений вашим рівнем сексуального ентузіазму - ви можете очікувати великого задоволення від спільного життя. Якщо ви самотні, то можете відразу ж кинутися до привабливої людини і запросити її на побачення або зав'язати розмову. Уперед, Близнюки!

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Цей тиждень може виявитися більш ніж розчаровуючим. Ви готові зробити наступний важливий крок у своєму любовному житті, але почуваєтеся так, ніби намагаєтеся пройтися по мокрому цементу. Марс зараз перебуває у вашому прихованому 12-му домі, створюючи напругу навколо ваших спроб використовувати свою енергію, щоб отримати бажане гучним, наполегливим способом. Посилювати напругу буде квадратура Марса до Сатурна в п'ятницю.

Енергії буде багато, але вся вона замкнена всередині - без виходу нічого особливого не станеться. Навіть якщо цей тиждень закінчиться глухим кутом, хороша новина полягає в тому, що він буде тимчасовим.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Поточна траєкторія вашого любовного життя може змусити вас сумніватися в собі. Ретроградний Меркурій переходить у ваш вогненний знак у середу і залишається у Леві до кінця свого ретроградного періоду, аж до директного руху 28 серпня. У цей час ви будете виконувати важку розумову роботу.

Часом цей процес викликатиме у вас почуття досади, але в кінцевому підсумку він буде того вартий. Ви вирішите, чи не зайшли ви з кимось у глухий кут у любовних стосунках, і якщо так, то зробіть кроки, щоб змінити ситуацію. Якщо ви самотні, ви викоріните деякі розумові шаблони, які, як ви знаєте, не слугують вам у сердечних справах.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Протягом усього тижня ви випромінюватимете енергію та амбіції. З іншого боку, дії, які ви вирішите зробити, можуть виявитися не найкращим кроком для вашого особистого життя. У парі? Це може бути пов'язано з кар'єрним зростанням, яке ви дуже хочете зробити, але ваш коханий, схоже, цього не розуміє.

Йому може здатися, що ви віддаєте перевагу своїм професійним цілям перед стосунками. Це може бути правдою! Якщо ви самотні, ви можете відганяти від себе почуття самотності або ізоляції, компенсуючи його кар'єрою. Навіть якщо вам самотньо на вершині, нагадайте собі, що ваші сьогоднішні дії можуть закласти міцний фундамент для завтрашніх романтичних починань.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Вас можуть почати засмучувати слова, що вилітають із вуст вашого друга, особливо якщо ця тема хоч якось пов'язана з вашим особистим життям. У середу, коли Меркурій ретроградно перейде до вашого сектору дружби, хтось із друзів може запропонувати вам плітки про когось, із ким ви перебуваєте у стосунках, або навіть про когось, із ким ви раніше зустрічалися.

Будьте уважні, коли Меркурій утворює квадрат з Ураном у неділю! Є ймовірність, що ваш так званий друг обдурив вашу довіру і розкрив один із ваших секретів партнеру або коханцю без вашої згоди. Якщо хтось, кому ви довіряли, розмовляв із вашим коханим за вашою спиною, твердо дайте йому зрозуміти, що ви відчуваєте через це.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Хоч би як ви прагнули романтики в цей момент, це може не сподобатися вашому коханому або потенційному любовному інтересу. У середу Марс і Юпітер зроблять точне з'єднання у вашому 8-му домі інтимних стосунків, що викличе у вас почуття терміновості, пов'язане з оголенням душі перед кимось.

Потенційно ви будете жадати цих потужних глибин романтичної вразливості. На жаль, у п'ятницю Марс зробить суворий квадрат до Сатурна у вашому секторі кохання. Ваша нинішня або потенційна друга половинка може бути налякана вашою енергією. Остерігайтеся занадто сильних проявів або занадто різких дій.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Події, пов'язані зі стосунками, триматимуть вас у напрузі! У середу Марс і Юпітер зроблять точне з'єднання у вашому секторі партнерства, що принесе великий потенціал для зростання всіх зв'язків. Якщо ви самотні, це може стати стрімким початком нового етапу у вашому любовному житті, оскільки ви відчуєте справжню зустріч із людиною, про яку не перестаєте думати.

Вам доведеться досліджувати цей зв'язок! Якщо ви перебуваєте у стосунках, у вас і вашого коханого буде стимул зосередитися один на одному. Проте, сімейні обов'язки можуть перешкодити вашому щастю. У п'ятницю Марс робить квадрат до Сатурна у вашому домашньому секторі. Ой!

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Фінансові непорозуміння можуть затьмарити ваші романтичні стосунки цього тижня. Ви і ваш нинішній або потенційний партнер можете розійтися в думках, оскільки в середу Меркурій ретроградно переходить до вашого 8-го дому спільних ресурсів. Це може призвести до деякого замішання між вами і вашою другою половинкою, особливо якщо ви вже давно разом і якимось чином об'єднали ваші гроші.

Ви також можете опинитися у сварці через ситуацію, пов'язану з домашнім улюбленцем або дитиною (або навіть із вашим інтимним життям), ближче до неділі, коли Меркурій зробить квадрат до Урану. Постарайтеся не сказати нічого такого, про що потім будете шкодувати! Одиначка? Ви можете імпульсивно вирушити на занадто дороге побачення з людиною, яка, як ви знаєте, вам не підходить. Подумайте двічі.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Виправдовувати червоні прапорці - не найкраща ідея. Піддавати сумніву ваші нинішні стосунки - теж не найкраще проведення часу, але цього тижня ви можете опинитися саме в такому становищі. Якщо ви терпіли погане спілкування між собою як спосіб "зберегти мир", то на вас чекає грубе пробудження.

У середу Меркурій ретроградує у ваш сектор партнерства, а до неділі зробить квадрат з Ураном. Це буде зовсім не мирно. Проте хаос необхідний, якщо ви сподіваєтеся дістатися до першопричини ваших спільних проблем і, нарешті, вирішити їх. Одинак? Марс і Юпітер, що з'єдналися в середу у вашому секторі романтичних стосунків, відкривають нескінченні можливості. Як ви будете вибирати?

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Непорозуміння може сильно вплинути на ваше недавнє любовне життя. У парі погана комунікація може швидко перерости в суперечку про те, хто виконує більше роботи у ваших стосунках. У середу Меркурій ретроградно переходить із вашого сектора стосунків у сектор роботи, посилюючи це зрушення в енергії. Ваш партнер або закоханість не стануть чарівним чином розуміти вас тільки тому, що Меркурій залишає ваш 7-й дім.

Щоб уникнути непорозумінь двічі перевірте ясність щодо спільних домашніх справ або очікувань, пов'язаних з оплатою побачень. Якщо ви зовсім самотні, то спочатку можете відчути хвилювання з приводу своїх романтичних можливостей, але в підсумку вони тимчасово заблокуються, оскільки ви відволічетеся на сімейні обов'язки.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти