StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кохана і сім'я на першому місці: найвірніші знаки зодіаку

31 липня 2024, 14:57
310
Деякі знаки зодіаку мають риси, з якими просто неможливо зрадити.
Найвірніші знаки зодіаку
Найвірніші знаки зодіаку / Колаж Главред, фото: pixabay.com

У романтичних стосунках або платонічній дружбі найціннішою якістю є вірність. Хоча схильність до створення міцного зв'язку залежить від індивідуального досвіду та сутності людини, астрологія також відіграє певну роль у визначенні цієї риси характеру.

Телець

Цей земний знак, керований Венерою, посідає перше місце в списку вірних знаків зодіаку. Вірний у справах, непохитний у своєму підході і поблажливий у поведінці, цей знак високо оцінюють як партнера або друга.

Символізовані небесним биком, вони, однак, можуть сприйматися як уперті або занадто вкорінені у своєму підході. Хоча це певною мірою вірно, ця ж якість робить їх одним із найстабільніших і найнадійніших знаків на колесі.

відео дня

Діва

Мутабельний земний знак, керований планетою спілкування Меркурієм, є одним із найвірніших знаків. Їм властиво бути надійними і такими, що заслуговують на довіру, що характерно для всіх земних знаків. Крім того, вони завжди самокритичні й прямолінійні у своєму підході.

Практичні до глибини душі, вони, найімовірніше, не ухвалюватимуть рішень, заснованих на поспішності або імпульсі. Вони зважують усі "за" і "проти" ситуації та прораховують наслідки, перш ніж вжити будь-яких заходів. Саме тому вірність - одна з їхніх найсильніших сторін.

Скорпіон

Пристрасні, інтуїтивні та емоційно глибокі, Скорпіони - фіксовані водні знаки, якими керує планета відродження і руйнування Плутон. Вони чутливі й дуже педантично ставляться до того, кого впускають у своє ближнє коло; але якщо вони це роблять, то довіряють їм своє життя.

Вони також схильні мстити і можуть затаїти образу, якщо близькі їх зраджують. Це один із тих знаків, які дуже серйозно ставляться до вірності.

Рак

У цьому ракоподібному водному знаку Місяць керує будинком і вогнищем. Вони чутливі до людей, яких люблять, і відомі своїм співчуттям і турботою про сім'ю і друзів. Раки часто утворюють глибокі та емоційні зв'язки. Вони віддані їм, але йдуть у себе, якщо відчувають, що ними користуються.

Це також знак Сонця, який, найімовірніше, повернеться до свого колишнього, тому що, одного разу емоційно залучені, вони не можуть рухатися далі з легкістю, тому що вони люто вірні своїм почуттям.

Водолій

Цей фіксований повітряний знак любить залишатися відстороненим і зосередженим на вищих цілях у житті. Але, вступивши у стосунки, вони прив'язуються один до одного на все життя. Вони стабільні, спокійні і можуть сприймати будь-яку ситуацію цілісно. Вони також ретельно продумують ситуацію і рідко дозволяють своїм імпульсам керувати ними.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти