StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наближається чорна смуга: 4 знаки зодіаку, яким не пощастить до кінця року

8 серпня 2024, 12:22
31189
Якщо комусь пощастить більше, це не означає, що у богів долі нічого не припасено для вас.
4 знаки зодіаку, яким не пощастить до кінця року
4 знаки зодіаку, яким не пощастить до кінця року / Колаж Главред, фото: pixabay.com

2024 рік для всіх виглядає по-різному, але він безумовно обіцяє більше веселощів і сюрпризів для всіх, незалежно від вашого знака зодіаку, тож не хвилюйтеся! Якщо комусь пощастить більше, це не означає, що у богів долі нічого не припасено для вас.

Гороскоп на 2024 рік Рак (21 червня - 22 липня)

Ракам 2024 рік принесе як радість і успіх, так і біль і невдачі. Ви нарешті відпустите весь негатив і образи, які заподіяли вам близькі люди, і станете абсолютно новою людиною, яка шукає і приймає зміни. Майбутній рік сповнений емоційних перешкод, тому не соромтеся потурати собі й відкрито спілкуватися з близькими.

З іншого боку, в середині 2024 року ваше коло спілкування, дружба і стосунки будуть на висоті. Ви будете оточені людьми, які обожнюють і люблять вас, і навіть зможете зустріти свою другу половинку через мережу друзів. Ваше любовне життя буде божевільним і хаотичним, а стосунки стануть інтенсивними, якщо ви діятимете з розумом. Остерігайтеся сварок між коханцями!

відео дня

Крім того, у вашому знаку зодіаку перебуває ретроградний Марс, який може спричинити тертя у стосунках наприкінці року і 2025 року. З погляду сім'ї цей рік буде досить вдалим, і домашнє щастя принесе вам радість.

Що стосується фінансів, то вам необхідно захистити своє майбутнє, провівши дослідження і проаналізувавши, як ви розподіляєте свої статки. Зверніться до експертів, будьте відкриті для нових ідей, змін і коригувань, які підуть вам на користь. Зробіть фінанси своїм домашнім завданням і серйозно над ним попрацюйте.

Гороскоп на 2024 Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви, у 2024 році ви можете зіткнутися з інтенсивною енергією Сатурна і Плутона та несподіваними перешкодами. У 2024 році вам доведеться пережити низку професійних невдач і напружених стосунків. Але завдяки своїй харизмі та впевненості в собі ви зможете вистояти перед лицем негараздів.

Ви маєте бути скромними та відкритими для нового досвіду, використовувати свої творчі здібності та виходити на природу, щоб підняти настрій. Звертаючись за порадою і звертаючись до близького оточення, ви зможете пройти через багато випробувань і негараздів.

Примітно, що планета розширення, Юпітер, увійде у вашу сферу після червня 2024 року, наповнивши ваше життя радістю, яка триватиме до кінця року. Майбутній рік буде сповнений прозрінь і усвідомлень, адже ви змиритеся із втратами у своєму житті й знайдете в них сенс, щоб рухатися вперед із витонченістю.

Що стосується любовного життя, то 2024 рік принесе вам і злети, і падіння. Можливо, вам доведеться переїхати подалі від своїх близьких, а можливо, ви навіть закохаєтеся в когось, хто живе далеко.

Подолати відстань буде непросто. З точки зору сім'ї все виглядає неспокійно. У першій половині 2024 року сімейні чвари відбуватимуться часто, тому будьте терплячі й обережні. У другій половині року ситуація, найімовірніше, зміниться на краще.

Нарешті, гороскоп здоров'я і кар'єри теж не найкращий. Приділіть особливу увагу своєму харчуванню, утримайтеся від сварок, які виснажать ваше психічне здоров'я, і уникайте непотрібних поїздок. Що стосується кар'єри, то ви почуватиметеся перевантаженим і невмотивованим для виконання повсякденних завдань, а ваші колеги можуть додати перешкод на робочому місці. Але друга половина 2024 року буде набагато кращою в професійному плані.

Гороскоп на 2024 рік Діва (23 серпня - 22 вересня)

Ваша сором'язливість і нерішучість принесуть вам більше шкоди, ніж користі у 2024 році, Діви. Настав час позбутися невпевненості в собі та самокритики і хапатися за будь-яку можливість, яка постукає у ваші двері. У вас можуть виникнути проблеми з реалізацією планів через те, що ви орієнтовані на точність.

Астрологи радять вам бути відкритими, товариськими і безтурботними, а не картати себе за кожну затримку. Космос порушить ваш скрупульозний підхід і приведе вас на незвідані території та в невизначеність. Не напружуйтеся і не думайте занадто багато - принаймні, про це просять вас зірки.

Чи то романтичні, чи то сімейні, чи то дружні стосунки - спілкування стане для вас ключовою темою у 2024 році. Створюйте глибші зв'язки, ведучи незручні розмови, ставлячи важливі запитання, зазираючи в майбутнє й обговорюючи надії та страхи одне одного. 2024 рік - чудовий час для зміцнення дружніх стосунків, адже саме тут ви знайдете багато радості. Плануйте зустрічі, посиденьки за чашкою кави, міні-поїздки, вечері та посиденьки з друзями.

Що стосується грошей і фінансів, то настав час зняти обмеження, трохи розслабитися та інвестувати туди, де, на вашу думку, є потенціал. Будьте неупередженими (і трохи спекулятивними), і ви побачите помітні зміни у своєму фінансовому становищі.

Гороскоп на 2024 рік Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Уперті Скорпіони, у 2024 році ваше почуття контролю буде поставлено під сумнів. Тож будьте готові до несподіванок. Ви змінюватиметеся й еволюціонуватимете в багатьох аспектах, переростете багатьох людей, стосунки і роботу, які колись були вам дороги. Присутність Сатурна може внести сум'яття в питання знайомств, романтики і справжнього кохання, зробивши їх більш важкодосяжними і приємними.

Ваша бичача натура щодо неправильних речей може виявитися дуже згубною. Настав час розкріпачитися і зосередитися на роботі. Розкрийте і втіліть у життя свої ідеї про багатство, створення доходів і заощадження, і ви зможете отримати благословення у вигляді потоку грошей і безпеки, які приходять разом із ними. Просто вірте у свої сили.

Що стосується кохання і стосунків, то перша половина дня має багатообіцяючий вигляд. Є хороші шанси на шлюб і заручини, і навіть сімейні пари процвітатимуть у цей період. Однак друга половина 2024 року виглядає досить насиченою, і ви не зможете проводити стільки часу зі своїм партнером. Це може призвести до сварок, тому вам потрібно зберігати спокій і намагатися бути більш поступливими до його потреб.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти