StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на сьогодні 11 травня 2023: Рибам - багато запрошень, Левам - погані покупки

11 травня 2023, 09:13
25423
Астрологічний прогноз на сьогодні підкаже, кому необхідно уникати необдуманих покупок, а кому залишитися на самоті.
Гороскоп на завтра 11 травня 2023
Гороскоп на сьогодні 11 травня 2023 / колаж: Главред, фото: Pexels, depositphotos.com

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 11 травня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Ви можете зайнятися своєю духовною практикою або навчанням. Ви можете прочитати книгу на цю тему, відвідати лекцію або зайнятися певною дисципліною, наприклад, йогою чи медитацією. Єдине застереження - не намагайтеся зробити занадто багато відразу. Ви можете втомити себе. Зосередьтеся на чомусь одному.

Гороскоп на сьогодні - Телець

Фізичне задоволення може бути в цей день на першому місці у вашому списку пріоритетів. Можливо, ви захочете зайти до свого улюбленого ресторану та смачно поїсти, включаючи вино, закуски та десерт. Або ви можете відчути себе особливо енергійним і захотіти запросити свого партнера на повноцінну спа-процедуру. Якими б не були ваші бажання, проявіть деяку стриманість і ощадливість.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Любовні справи можуть виявитися занадто напруженими. Можливо, у вас буде важкий тиждень. Ваш партнер може бути особливо вимогливим до вашого часу та енергії. Це може бути хороший день, щоб провести деякий час на самоті. Сходіть на масаж, в сауну або джакузі на самоті і просто розслабтеся. Так ви відпочинете, а потім зустрінетеся з коханою людиною ввечері.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Ви сподівалися на спокійний день на роботі, але у ваш бік може надійти занадто багато дзвінків. Можливо, вам доведеться жонглювати кількома одночасно. Не намагайтеся впоратися з усіма проблемами. Вправляйтеся в своїх здібностях і пріоритетах і подбайте про найважливіше в першу чергу. Нехай інші чекають, якщо це необхідно.

Гороскоп на сьогодні - Лев

Ви збиралися ходити по магазинах? Якщо можете, відкладіть до наступного дня. Вас може спокусити занадто багато речей, які здаються чудовими в магазині, але приносять лише незручності, коли ви приносите їх додому. Якщо йти обов'язково, постарайтеся обійти магазини, де ви можете потрапити в цю пастку.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Ви виглядаєте особливо привабливо і це творить чудеса з вашою самооцінкою. Навіть члени вашої родини це помітять. Але вам, мабуть, більше захочеться залишитися вдома, ніж вийти на вулицю. Якщо ви хочете, щоб романтичний партнер помітив, як ви виглядаєте, було б непогано запросити їх відвідати ваш будинок. Ви зможете залишитися вдома і все одно будете захоплюватися тим, кого любите найбільше!

Гороскоп на сьогодні - Терези

Можливо, ви захочете беззастережно зізнатися в коханні. Це нормально, якщо ви деякий час були мовчазними, хоча ви можете розчавити зізнанням свого партнера. Якщо стосунки нові, будьте обережні! Це може виявитися занадто раннім визнанням. У відповідь ваш друг може відступити або навіть зникнути. Використовуйте стриманість, інакше ви можете отримати ефект, протилежний бажаному.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Сьогодні друг може запропонувати вам подарунок. Це можуть бути гроші, послуги, час, предмети, які вам потрібні, або що завгодно. Будьте вибагливі щодо того, що ви приймаєте, і переконайтеся, що ви пропонуєте взаємність. Наполягайте, якщо потрібно. Яким би щедрим не був ваш друг зараз, пізніше він або вона може відчути себе використаним або попросити про деякі послуги, які ви не бажаєте виконувати. Прийміть люб'язно, в межах обмежень.

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

Спокуса опинитися в центрі уваги може бути занадто сильною, щоб протистояти їй. Хтось може попросити вас розповісти історію. Ваш дар зі словами і яскравим уявою повинен послужити вам хорошу службу. Будьте короткими. Оцініть свій виступ, спостерігаючи за виразом облич аудиторії. Зробіть це правильно, і вас попросять виступити знову.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Зустріч може принести вам багато хороших новин та корисної інформації. Проблема в тому, що їх може бути занадто багато. Ви захочете запам'ятати все це, але ваша пам'ять може бути не такою гострою, як зазвичай. Перш ніж піти на зустріч, візьміть блокнот і ручку. Таким чином, ви можете записати все, що хочете вивчити пізніше.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Водолії, як правило, насолоджуються своїми снами, як процесом сновидіння, так і його подальшим аналізом. Але ввечері у вас може бути занадто багато завдань, щоб стежити за всіма. Хоча ви, мабуть, згадаєте найважливіші моменти зі сну, це може бути неприємно, якщо ви забудете щось із них. Це може бути саме той день, щоб почати щоденник сновидінь, якщо у вас його немає.

Гороскоп на сьогодні - Риби

Може прийти занадто багато запрошень на світські заходи. Це може бути один вечір, коли ви хочете відпочити вдома, але ви не хочете нікому відмовляти. Проаналізуйте кожне запрошення. Враховуйте місце, господаря, інших гостей — все, що здається вам найбільш значущим. Відвідуйте лише ті, які, на вашу думку, вам дійсно сподобаються. Слідуйте за своїм серцем.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти