StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на липень 2024 для Стрільців: роман, конфлікт і прибуток

1 липня 2024, 23:43оновлено 2 липня, 00:23
264
Вся увага Стрільців у липні буде зосереджена на фінансовій сфері, прогнозує Анжела Перл.
Анжела Перл, гороскоп
Стрілець - Гороскоп на липень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на липень 2024 року для Стрільців.

Якщо вам цікаві астрологічні прогнози для інших знаків зодіаку, читайте матеріали:

"У липні буде цікава подія. Друга повня в одному й тому самому секторі гороскопа, а саме - у секторі грошей. Така сама повня була наприкінці червня. У вас був прибуток або прояснилася ситуація з доходами, з тим, чим ви володієте, з вашими цінностями. І такий самий повний Місяць буде 21 липня", - розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі.

Місяць почнеться з того, що 1 липня Нептун зупиняється в четвертому будинку - це місце проживання або ваша сім'я, або люди, яких ви вважаєте своєю родиною. 2 липня Нептун піде в ретроградний рух до 7 грудня.

"Майже всю другу половину року ви сфокусуєтеся на чомусь, що пов'язано з вашим домом. Нептун відповідає за воду, за сантехніку, за все, що пов'язано з водою. Може, ви будете будувати собі басейн, ремонтувати водопровід. Будьте обережні, є ризик того, що вас затопить. Можливо, ви поїдете кудись до води на 2-3 місяці. Також Нептун символізує ізольовані місця, тож це можуть бути острови або круїз", - свідчить гороскоп.

Також ретроградний Нептун може давати очікування, яке триватиме до 7 грудня.

3 липня Меркурій увійде до 26 липня в дев'ятий дім гороскопу - дім знака Стрільців. Він принесе вам знайомства з іноземцями, нову інформацію, навчання, отримання знань. Можливо, ви почнете вчити нову мову.

Молодик 5 липня дасть поштовх до того, щоб стартували справи, пов'язані з грошима. Може йтися про отримання інвестицій, оформлення аліментів, спадщини. Не виключений і роман з іноземцем.

"У вас дуже великий фокус буде на фінансові справи, чужі гроші, гроші інших людей, партнерів. Може, ви берете новий кредит, оформляєте нову кредитну картку. Можливо, це інвестиції, співпраця, гроші зі страховки, з питань податків", - розповіла астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

12 липня Венера принесе Стрільцям хороші новини, подарунки або гроші від клієнтів здалеку. Можливий курортний роман або романтичні стосунки з людиною іншої культури, іншої національності.

21 липня Марс входить у сьомий дім стосунків, партнерства, шлюбу та угод, а також домовленостей. У вас буде дуже велике бажання комунікувати з іншими людьми. Можливі конфлікти з близькими людьми.

У повню 21 липня знову спливе тема грошей - можливе звільнення, купівля або продаж майна.

"Якщо щось там незрозуміло було наприкінці червня або ви почули якісь новини, то вже наприкінці липня все абсолютно стане зрозуміло", - сказала астрологиня.

Кінець місяця буде сприятливим для справ, пов'язаних із кар'єрою та бізнесом. Якщо у вас є плани в цій сфері, починайте їх здійснювати зараз, не чекаючи серпня.

Докладний гороскоп для Стрільців дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти