StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на липень 2023 для Тельців: зміна роботи, везіння та подорож

17 червня 2023, 02:20
У другий місяць літа відбудуться дві важливі астрологічні події, які вплинуть на життя Тельців, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп Телець - що принесе червень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на липень 2023 для Тельців. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у другий місяць літа відбудуться дві важливі події. По-перше, 18 липня кармічний вузол йде зі знака Тельця в 12 будинок гороскопа - це сектор завершення та минулого. По-друге, управителька Тельців Венера розвертається в ретроградний рух з 23 липня по 4 вересня в секторі родини та нерухомості. Таким чином, питання стосунків, кохання, грошей, нерухомості матиме дуже важливе значення для представників цього знака зодіаку.

Повня 3 липня змусить Тельців приділити більше уваги сенсу життя. Можливо ви поїдете в подорож, підете на співбесіду, з'явиться ясність в питаннях, пов'язаних із закордоном або юридичними справами. Світогляд Тельців розшириться.

11 липня Марс входить в п'ятий будинок гороскопу - це сектор любові, свят, дітей, задоволення, бізнесу й творчості. Марс - це планета енергії, активних дій, агресії. Можливо, після 11 липня Тельці покажуть свій талант іншим людям, і їм це сподобається.

12 липня планета спілкування, контактів, документів Меркурій входить в сектор будинку родини та місця проживання. Тельці робитимуть покупки для будинку, прийматимуть гостей, можливий переїзд або покупка/продаж нерухомості.

17 липня - молодик в секторі знайомства, спілкування, контактів, техніки, медійності, автомобілів. Можливі короткі поїздки, приїдуть родичі або ви отримаєте від них новину.

18 липня кармічний вузол Раху, який останні півтора року був у знаку Тельця, перейде в 12 будинок гороскопу. Це сектор, який відповідає за пізнання себе, будинок того, чого ми не бачимо, будинок самотності, усамітнення, еміграції, завершення старих справ, позбавлення від непотрібного.

"У найближчі півтора року багато людей від вас відійдуть, ви багато залишите з того, що вам не потрібно. Буде якесь полегшення. У цей період може проявитися інтерес до езотерики. Ви будете бачити віщі сни", - розповіла астролог.

Минулого разу таке ж положення кармічного вузла Раху було в 2005-2006 роках. Варто згадати, що відбувалося в той період.

Цього разу Тельцям можливо доведеться поміняти професію або роботу.

23 липня Венера зупиняється і розвертається в зворотному напрямку. З цього дня і до 4 вересня небажано вступати в шлюб, робити уколи краси і операції, пов'язані з красою. Інакше їх доведеться переробляти. Можливо доведеться переробити ремонт, зробити своє житло краще. Може бути ви вирішите переїхати, потрібно буде пожити в менш комфортних умовах.

Будуть відбуватися події, пов'язані з сім'єю і місцем проживання. Процес отримання документів може затягнуться до 4 вересня.

24 липня Сонце додасть енергії у вирішення питань. Захочеться зручності.

29 липня Меркурій змінює знак і входить в 5 будинок гороскопу - це віщує радісну новину, зустріч, знайомство.

Крім того, в липні Юпітер буде перебувати в першому будинку. А це означає, що пощастить тельцям, які народилися з 29 квітня по 2-3 травня.

Дивіться відео - Гороскоп Телець на липень 2023 від Анжели Перл:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти