StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Чорна мітка" для Риб і фарт Близнюків: гороскоп на лютий для всіх знаків Зодіаку

1 лютого 2021, 09:34оновлено 29 квітня 2021, 08:44
Удача побалує в останній місяць зими Діву, Лева і Скорпіона.
Гороскоп
Астролог склав гороскоп на лютий

Лютий, а особливо перші 10 днів місяця, буде складним. Це пов'язано з напруженим аспектом Сатурна і Урана (двох планет-управителів Водолія) до Марса, що перебуває в знаку Тельця. Саме тому вже в лютому почнуться економічні кризи, бунти і революції.

У лютому вас не буде залишати відчуття, що навколо все руйнується, зате з'явиться чудова можливість позбутися старих непотрібних речей. Однак розвернути діяльність на 180 градусів цього місяця навряд чи вдасться.

Водолійська група планет – Сонце, Місяць, Меркурій і Венера – висунуть на передній план питання, пов'язані зі свободою, незалежністю, дружніми стосунками, самовдосконаленням і самоосвітою, новими технологіями, астрологією.

Уран із Марсом у знаку Тельця будуть діяти вкрай непередбачувано в цей період, створюючи потрясіння і несподівані ситуації, часом навіть катастрофічного характеру. Тому практично весь місяць несприятливий для поїздок і подорожей.читайте такожГороскоп на 8 лютого для всіх: кого атакують критичні ситуації, а хто буде щасливцем

Крім того, останній місяць зими несприятливий для переходу на нову роботу або вступу на нову посаду, для побудови серйозних і довгострокових відносин, проведення важливих переговорів і підписання договорів, а також великих покупок. Всі ці обмеження будуть обумовлені ретроградним Меркурієм.

Влад Росс
Влад Росс / Главред

Щасливчики лютого-2021:

Близнюки. Незважаючи на несприятливу для поїздок ситуацію, яка буде зберігатися для всіх знаків увесь місяць через ретроградність Меркурія, Близнюкам можна вирушати в дорогу – на них чекають прекрасні поїздки, в тому числі вдалі подорожі за кордон. Також у лютому представники цього знака можуть встановити корисні контакти з людьми з минулого. Близнюкам не варто відкладати придбання автомобіля – покупка машини буде вдалою, однак якщо мова піде про придбання не нового авто, а вже з пробігом. Крім того, в лютому на Близнюків чекає сприятливий період для початку бізнесу в інтернеті (наприклад, для запуску інтернет-магазину), а також для отримання вищої освіти. Отже, у сферах поїздок, пригод і освіти на Близнюків чекає велика удача. Не виключено, що прийде вона і від родичів у вигляді допомоги або фінансової підтримки.

читайте такожГороскоп на лютий-2021: чому Місяць буде складним і що не можна робитиЛев. Прекрасний час у лютому настане і для Лева. Переговори і підписання контрактів із людьми з минулого будуть вдалими. Саме Лев, незважаючи на Венеру у Водолії, цього місяця може зустріти свою другу половину, проте розкрити свої почуття і зізнатися в коханні можна буде лише в березні. Прекрасний час для особистого життя і партнерських взаємин. Успіх чекає на Лева і в судових розглядах. Лев виграватиме, а тому сміливо може робити великі ставки. Лютий буде сприятливим для того, щоб Лев нагадав про себе, почав рекламну кампанію.

Діва. Дуже хороший період в лютому чекає на Діву. Це – прекрасний час для влаштування на нову роботу і початку нової діяльності. У Діви можливий суттєвий фінансовий прорив завдяки вибору діяльності або професії, тож, перевчившись на когось, освоївши нову професію, Діва не прогадає. Особливо – якщо ця професія стосуватиметься прикладної творчості (перукар, ювелір і т.д.). Також для Діви сприятливим буде оздоровлення в лютому, поїздка в санаторій або на води. Вдалий час для пластичних операцій, підвищення енергетики організму і початку дієти.

Скорпіон. Нарешті прекрасний період почнеться в житті Скорпіона. У нього все буде ладитися в сім'ї, а родинні взаємини будуть прекрасними. Удача буде чекати на Скорпіона в справах, пов'язаних із нерухомістю, а тому він може змінити місця проживання, переїхати з одного міста в інше, переселитися в іншу квартиру. Тоді як у всіх знаків Зодіаку в лютому в сфері покупки нерухомості буде погано, а Скорпіону, навпаки, щаститиме в цьому, особливо вдалою буде покупка нерухомості на вторинному ринку. Однак папери про операції із нерухомістю слід підписувати тільки наприкінці лютого, коли ретроградність Меркурія зійде нанівець.

Лузери лютого-2021:

Козеріг. Козерогу слід бути готовим до складного періоду в лютому. Його життя буде вирувати і штормити, вірогідні фінансові кризи, невдачі, неправильні вкладення. Козерогу буде непросто впливати на ситуацію, він часто втрачатиме контроль над тим, що відбувається. Тому фінансову діяльність Козерогу слід вести вкрай обережно і виважено, інакше на його голову неминуче посипляться шишки. У цьому місяці Козерогу краще повернути всі борги, інакше спілкування з колекторами не уникнути.

читайте такожДзеркальні дати 2021 року-всі числа і що робити для досягнення метиРак. У Рака гряде важкий період із безліччю несподіваних неприємних і навіть екстремальних ситуацій. Раку краще взагалі не вирушати в дорогу в лютому, оскільки дуже велика небезпека переломів і несподіваних ситуацій у поїздці. Рака в цьому місяці можуть зрадити або обдурити на дуже велику суму грошей. Особливо слід бути акуратним Раку з нерухомістю, оскільки він ризикує вкласти гроші в новобуд, а будівництво незабаром буде заморожене назавжди.

Овен. Овну в лютому буде непросто – на нього чекає безліч ризиків, невдалих вкладень. Несприятлива зміна місця роботи, а відкриття бізнесу йому категорично протипоказано. Якщо ж Овен не послухається і відкриє своє підприємство, то неминуче невдовзі збанкрутує. Наполегливо рекомендую Овну не підписувати важливих паперів і не складати договорів. Крім того, в лютому у Овна можливі пристрасні ситуації з другою половинкою: ревнощі, з'ясування відносин, складні ситуації з противниками, бійки.

Риб. Рибам слід набратися терпіння, оскільки на них чекає супер-несприятливий місяць. У цей час їх можуть обікрасти, підставити, створити складну і неприємну ситуацію для них. На роботі у Риб може утворитися навіть якась "чорна мітка". Представникам цього знака в лютому потрібно бути вкрай уважними і чуйними до свого здоров'я та самопочуття, тому що великий ризик опинитися на лікарняному ліжку. Оптимальним рішенням для Риб у лютому було б взяти відпустку і просто відлежатися, відпочити, щоб уникнути втрат і проблем.

Нейтральним лютий-2021 буде для наступних знаків:

Телець. Друга половина лютого для Тельця – сприятливий період, коли він може відновити якусь справу, почати якийсь проект спільно з людьми з минулого, змінюватися, працювати над своєю зовнішністю, лікувати зуби й щитовидку. Цей час прекрасний для масажу, фізіотерапевтичних процедур, голковколювання. Однак у першій половині місяця бізнес-партнери Тельця можуть його підставити. Тому Тельцю не слід довіряти неперевіреним і ненадійним зв'язкам. Крім того, в цей час не можна підписувати ніяких важливих документів із партнерами.

Терези. У Терезів у першій половині місяця можливі складнощі з кредиторами і боргами. Велика ймовірність неприємних і екстремальних ситуацій в дорозі, а також в горах. Від поїздок в гори в цей час точно краще відмовитися, оскільки є ризик зламати там ногу або отримати вивих. Друга половина місяця більш сприятлива для Терезів. Удача чекає на них у справах, пов'язаних з інвестиціями (в проекти Терезів хтось почне вкладати гроші). Це гарний час, щоб ризикувати. В останні дні місяця, особливо в 20-х числах, Терези можуть підписати важливі фінансові договори і мати успіх в суспільстві.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2021 рік: що принесе Рік БикаСтрілець. У Стрільця все буде складно в другій половині лютого. Йому завдасть чималого клопоту здоров'я. Також можливі неприємні ситуації з колегами, на роботі, буде складно досягти взаєморозуміння з начальством. Можуть бути затримки, перешкоди і труднощі в поїздках. А от перша половина місяця буде сприятлива для Стрільця в плані поїздок і подорожей, особливо якщо вони пов'язані з іноземцями та закордонними справами. Однак Стрільцеві слід уважно вивчати дати, коли можна вирушати в дорогу, а коли – ні.

Водолій. У другій половині місяця Водолію буде непросто в справах, пов'язаних із нерухомістю, а також на роботі. Можливі вкрай емоційні ситуації і складності в сім'ї. Але все це компенсується першою половиною лютого, коли у Водолія буде безліч планів, проектів, почнеться відродження кар'єри, відкриється багато нових можливостей, з'являться прекрасні шанси. В середині місяця, а особливо поблизу молодика, удача буде благоволити цьому знаку Зодіаку, і на нього чекає щастя. У цей період Водолія будуть захльостувати великі амбіції, наклюнуться прекрасні проекти і відкриються широкі можливості.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти