StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гарантує удачу в житті: яке у вас щасливе число за знаком зодіаку

20 серпня 2024, 09:09
3712
Дізнайтеся, яке число стане вашим талісманом і як воно може впливати на важливі події в житті!
Щасливе число за знаком зодіаку
Щасливе число за знаком зодіаку / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Хочете дізнатися, яке число приносить удачу саме вам? Астрологи стверджують, що у кожного знака зодіаку є своє щасливе число, яке здатне привернути успіх і гармонію.

Дізнайтеся, яке число стане вашим талісманом і як воно може впливати на важливі події в житті!

Щасливе число за знаком зодіаку Овен (21 березня - 19 квітня)

Перший знак зодіаку амбітний і цілеспрямований, оскільки ним керує планета утвердження Марс. Щасливе число для цього кардинального знака зодіаку, символізованого овном, - шість. Воно гарантує їм фінансовий успіх і удачу в житті. Крім цього числа, дев'ять також вважається сприятливим для них, оскільки символізує духовне зростання знака.

відео дня

Щасливе число за знаком зодіаку Телець (20 квітня - 20 травня)

Цим фіксованим земним знаком, символізованим небесним биком, управляє планета кохання і грошей Венера. Їхні невід'ємні риси - знаходити розраду в матеріальних речах, вони люблять усе розкішне і прагнуть до достатку загалом. Числа п'ять і шість ідеально підходять цьому знаку, оскільки гарантують фінансове процвітання, а також душевне благополуччя.

Щасливе число за знаком зодіаку Близнюки (21 травня - 20 червня)

Цей мутабельний повітряний знак розумний, цікавий і є соціальним метеликом зодіакального колеса. Символізовані Близнюками, вони перебувають під управлінням планети спілкування Меркурія. Число п'ять вважається для них щасливим числом зодіаку, оскільки воно живить їхню енергійну і розумну натуру.

Щасливе число за знаком зодіаку Рак (21 червня - 22 липня)

Цей кардинальний водний знак є найемоційнішим з усіх зодіаків і символізується крабом. Оскільки Місяць є його правлячою планетою, щасливе число для Рака - два, оскільки воно символізує силу партнерства. Сім'я і домашнє вогнище дуже важливі для цього знака зодіаку, а число два точно демонструє потребу Раків у стосунках.

Щасливе число за знаком зодіаку Лев (23 липня - 22 серпня)

Цей харизматичний вогненний знак із фіксованою модальністю символізує лев. Ним керує Сонце, і він вважається природним лідером зодіаку. Тому щасливим числом для Леоса є число один. Вони покликані вести за собою зграю і чинити позитивний вплив на своїх побратимів по зодіаку.

Щасливе число за знаком зодіаку Діва (23 серпня - 22 вересня)

Цей мутабельний земний знак, символізований Дівою або Дівою, управляється планетою спілкування Меркурієм. Цей знак зодіаку називають перфекціоністом через його вибагливість і орієнтованість на деталі. Три - щасливе число для них, воно уособлює практичний і структурний підхід до життя. Це число приносить їм багато любові й удачі в житті.

Щасливе число за знаком зодіаку Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Цей кардинальний повітряний знак символізують Терези, і одна з його головних рис - прагнення до рівноваги у всіх сферах життя. Цим знаком керує планета любові і грошей, Венера, і він прагне до симетрії і порядку в цілому. Тому число сім асоціюється з цим знаком зодіаку, щоб змусити їх почуватися зосередженими і в мирі з собою.

Щасливе число за знаком зодіаку Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіон - фіксований водний знак, керований планетою Плутон, яка має дещо похмурий відтінок, але відома своєю перетворювальною силою. Число вісім - щасливе число зодіаку для цього незрозумілого, але інтенсивного знака. Це число звернене до їхнього надзвичайно інтуїтивного, емоційно глибокого та інтелектуального "я".

Щасливе число за знаком зодіаку Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрілець - останній вогняний знак, символізований лучником, і їхньою характерною рисою є тяга до пригод. Керовані планетою Юпітер, вони мутабельні у своїх модальностях. Вони шукають гострих відчуттів і хвилювань із самого початку, а три - їхнє щасливе число. Воно відповідає їхній збудливій натурі і вважається корисним для їхньої працьовитості.

Щасливе число за знаком зодіаку Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Цей останній земний знак зодіаку управляється планетою Сатурн і керується правилами і нормами. Число чотири вважається щасливим для цього дисциплінованого, кардинального знака, оскільки воно підкреслює стабільність і щирість. Це число також символізує потребу Козерога бути відповідальним.

Щасливе число за знаком зодіаку Водолій (20 січня - 18 лютого)

Прогресивний і революційний, цим останнім повітряним знаком керує планета Уран, і він відомий своїм гуманним підходом, який йде на користь загальному благу. Щасливе число цього фіксованого знака - 11, тому що вважається, що воно приносить їм багато любові й удачі і дуже добре поєднується з їхніми амбіціями і мріями.

Щасливе число за знаком зодіаку Риби (19 лютого - 20 березня)

Цей глибоко медитативний знак символізує щасливе число сім. Цей водний знак має мінливий характер і представлений рибами-близнюками, що пливуть у протилежних напрямках. Вони зазвичай мають спокійну вдачу, інтуїцію й умиротворення. Число сім підкреслює ці якості і доповнює їхні внутрішні риси і якості.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти