StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що чекає на Дів у липні 2023 року - гороскоп від Анжели Перл

26 червня 2023, 17:07оновлено 27 червня 2023, 12:03
Другий місяць літа принесе Дівам нові знайомства, друзів або нові можливості для роботи в колективі.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп на липень 2023 року для Дів / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для знака зодіаку Діва.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з повного Місяця 3 липня в п'ятому будинку гороскопу. Це сектор любові, дітей і творчості.

У Дів проясняться питання, пов'язані зі стосунками з дітьми. Можливі новини про вагітність, народження дитини, хрещення або вступ. Також стосунки в області романтики можуть досягти кульмінації або завершитися і перейти на новий рівень радості й задоволення.

11 липня Марс - планета активності й бажань - входить в знак Діви. Ви стаєте більш активними і енергійними, особливо в сфері стосунків і контактів з іншими людьми. Це може призвести до активного спілкування, вирішення конфліктів або занять спортом. Ви зможете проявити лідерські якості й взяти участь в активних заходах.

12 липня Меркурій - планета Дів - входить у 12 будинок гороскопу. Це час відпочинку, сну та ізоляції. Можливо, вам доведеться відпочити або звернутися до лікаря для обстеження. Також це час завершення проектів, звільнення від чогось, самоаналізу і роботи з психологом.

Молодик 17 липня принесе Дівам нові знайомства, друзів або нові можливості для роботи в колективі. Ви можете брати участь у командних іграх або активно спілкуватися в групових чатах. Ваша уява і плани можуть стати основою для нових ідей та напрямків.

18 липня Північний місячний вузол (Раху) входить сектор фінансів на півтора року. Це може призвести до змін у фінансах та ресурсах, особливо у сфері спільних грошей або спадкових питань. Будьте уважні в своїх рішеннях і поводженнях з боргами, радить гороскоп.

23 липня Венера - планета кохання, краси та грошей - розвертається в ретроградний рух в 12 будинку гороскопу, який пов'язаний з втратами, витратами і благодійністю. У цей період може знадобитися допомога родичам, дітям або іншим людям. Можливо вам доведеться витратитися на лікування, операцію або переїзд. Діви можуть почати стосунки на відстані, можливі тимчасові розлуки.

24 липня Сонце входить у 12 будинок, де вже знаходиться Венера. Це додає ясності, енергії та радості. Ваше внутрішнє сяйво може привернути увагу та створити позитивну атмосферу навколо вас.

З 29 липня Меркурій опиниться в знаку Діви, що збільшить кількість комунікацій у вашому житті.

За словами астролога, Сатурн зараз ретроградний. Діви будуть вирішувати питання з колишніми партнерами, можуть повернутися старі клієнти. Крім того, ця планета може призвести до затримок і обмежень у ділових партнерствах і стосунках.

Найбільше вплив Сатурна відчують ті Діви, які народилися 29-31 серпня.

Юпітер в липні принесе Дівам удачу в області подорожей, придбання нових знань і можливостей. Найбільше пощастить тим, у кого день народження з 1-6 вересня.

Дивіться відео - Гороскоп Діва на липень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти