StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Іменини 26 вересня за новим календарем: кого потрібно привітати в цей день

25 вересня 2023, 10:33оновлено 25 вересня 2023, 11:19
26 вересня жінки не святкують День ангела, але іменини відзначають власники восьми чоловічих імен.
День ангела 26 вересня
День ангела 26 вересня / Колаж Главред, фото flickr (Rig0), Instagram (cute_baby_treasures_)

День ангела - це один з тих днів, коли наші імена стають приводом для радості і зустрічей з близькими. Розповідаємо, хто святкує іменини 26 вересня за новим православним календарем.

Іменини 26 вересня: чоловічі імена

  • Олександр - у перекладі означає ""той, хто захищає людей". У Сашка характер проявляється як дуже активний і впевнений у собі. Він намагається справляти позитивне враження і вміло з цим дає раду. Однак тим, хто знає його ближче, стає зрозуміло, що це часто лише поверхнева поведінка. Сашко іноді використовує маніпуляції у спілкуванні з людьми і не завжди виявляє повагу до оточуючих. У нього є гордість і марнославство, але він намагається приховувати це від інших. Олександр вміє бути відданим другом, проте його коло спілкування зазвичай обмежене.
  • Афанасій - у перекладі означає "безсмертний". Ззовні він дуже приємний, має скромний характер і часто буває нерішучим. У кар'єрному зрості доводиться рухатися повільно. Ім'я Панас може створювати враження людини занадто м'якої, простої і доброї для сучасного життя. Однак, своєю добротою і лагідністю він може досягти багато чого, іноді навіть більше, ніж інші, завдяки своїй наполегливості
  • Володимир, Вольдемар - у перекладі означає "велика сила "або"велика влада". На робочому місці Володимир працьовитий. Він приділяє увагу завершенню завдань і реагує нервово, якщо його відволікають на дрібниці. У роботі він сумлінний, але не поспішає. У стосунках з колегами Володимир зазвичай підтримує хороші і навіть дружні стосунки, хоче це більше його стиль спілкування. Він не дозволяє легко проникнути в своє близьке коло. Він не віддає перевагу різким змінам у житті і переносить цей принцип на сімейні стосунки. Рідко розриває їх, оскільки це не в його стилі, хоче бувають і винятки. У шлюбі він надійний партнер, а не упереджений романтик. Володимир любить дітей, але, швидше за все, турбота про них найбільше ляже на плечі його дружини.
  • Дмитро - у перекладі означає "присвячений богині Деметрі". Людина, ім'я якої Дмитро, вражає своєю наполегливістю, винахідливістю і оригінальним мисленням. Однак його пристрасть до свободи іноді ускладнює перенесення обмежень. Ці риси характера роблять Дмитра привабливим і цікавим для оточуючих. Його наполегливість надихає інших, а оригінальні ідеї та рішення лише посилюють його привабливість. Дмитро також є надійним і відданим другом, який цінує хорошу компанію і може з нагоди випити, але при цьому він не страждає залежністю від алкоголю.
  • Іван - у перекладі означає "дар Бога","Божа милість". Дорослого Івана характеризують такі якості, як спокій і порядність. Він некваплива людина, але його повільність іноді може бути корисною. Варто відзначити, що, головним чином, саме обдуманість і розсудливість приносять йому максимальну користь. Івана важко вивести з рівноваги. Він - щирий друг і надійний товариш.
  • Микола - у перекладі означає "переможець народів". Микола - чоловік з сильною волею і чіткими цілями, він схильний старанно працювати. Він володіє хорошою винахідливістю, постійнознаходить нові ідеї для додаткового заробітку. В якості керівника, якщо у нього така роль, він буває суворим і рішучим, іноді навіть схильний до деспотизму, що може проявлятися в пригніченні і нав'язуванні своєї думки підлеглим. У своїй роботі він часто керується емоціями, а не завжди здоровим глуздом, і якщо щось йде не за планом, то іноді він може втратити самобладання. Однак, Коля здатний визнавати свої помилки і вчитися на них.
  • Тихон - у перекладі означає "доля","випадок". Дорослий Тихон проявляє спокій в порівнянні з його дитинством. Він стає зрілим і націленим на досягнення цілей чоловіком, володіючи величезним запасом життєвої енергії. Заняття спортом сприяють зміцненню його волі і розвивають працьовитість. Він вміє наполегливо домагатися поставлених цілей і рішуче вирішувати безліч проблем, що виникають на шляху до успіху. Слід зазначити його виважений і неквапливий характер. Він не схвалює поспіху і вважає за краще все ретельно розрахувати, перш ніж братися за справу.
  • Ян - у перекладі означає "Яхве (Бог) помилував". Ян має високу цілеспрямованість, за умови, що він вибирає мету, яка дійсно його захоплює. В такому випадку молода людина здатна долати всі труднощі на своєму шляху. Він доброзичливий, проте намагається не залежати від інших. Йому притаманне вміння переконувати людей в різних питаннях, що корисно як у професійній діяльності, так і в міжособистісних стосунках. Ян зазвичай проявляє спокій і врівноваженість, і його складно вивести з рівноваги. Однак якщо хтось його провокує, то можна очікувати сплеску обурення.

Іменини 26 вересня: жіночі імена

Згідно з новим православним календарем, в цей день жінки не святкують іменини.

Хто народився 26 вересня

  • Петро Порошенко, український державний і політичний діяч, підприємець, п'ятий Президент України;
  • Серена Вільямс, американська тенісистка-професіонал, молодша сестра тенісистки Вінус Вільямс;
  • Юлія Остапчук, українська борчиня;
  • Євген Пронюк, український правозахисник і дисидент;
  • Брайан Феррі, британський співак, автор пісень, лідер глем-артрок-групи Roxy Music;
  • Томас Стернз Еліот, американський поет і драматург, Нобелівський лауреат.

Читайте також:

відео дня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти