StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як схуднути легко: експерти назвали натуральну добавку

17 серпня 2020, 22:00
Йому приписують ряд переваг для здоров`я.
зелений чай
Йому приписують ряд переваг для здоров'я. / Фото pixabay.com

Літні канікули для багатьох в цьому році виглядали зовсім інакше, але бажання схуднути залишилося. Коли ви хочете схуднути, всі старі мантри вірні: менше їсти і більше рухатися. За словами експертів, є добавка, яка може трохи полегшити схуднення. Прийом екстракту зеленого чаю може допомогти вам схуднути.

Як повідомляє WebMed , екстракт зеленого чаю - це його концентрована форма, всього одна капсула містить таку ж кількість активних інгредієнтів, як середня чашка зеленого чаю. Як і зелений чай, екстракт зеленого чаю є відмінним джерелом антиоксидантів.

Йому приписують ряд переваг для здоров'я, від зміцнення здоров'я серця, печінки і мозку до поліпшення стану вашої шкіри, зниження ризику раку і навіть допомоги у втраті ваги.

У дослідженні, опублікованому в Національній медичній бібліотеці США Національних інститутів здоров'я, вивчалися зелений чай і термогенез.

У дослідженні наголошується: "Термогенний ефект чаю зазвичай пояснюється вмістом в ньому кофеїну. Ми повідомляємо тут, що екстракт зеленого чаю стимулює термогенез коричневої жирової тканини в набагато більшому ступені, ніж це може бути пов'язано з вмістом в ньому кофеїну".

Дослідження прийшло до висновку, що екстракт зеленого чаю, через його катехін-поліфеноли і кофеїн, ефективний для стимуляції термогенеза, що знижує ризик ожиріння.

В іншому дослідженні було проаналізовано ефективність екстракту зеленого чаю в збільшенні 24-годинної витрати енергії у чоловіків.

Воно прийшло до висновку, що зелений чай володіє термогенними властивостями і сприяє окисленню жирів, крім того, що пояснюється його змістом кофеїну як таким, і може грати роль в контролі складу тіла за допомогою симпатичної активації термогенеза, окислення жирів або того й іншого.

Екстракт зеленого чаю багатий катехінами і пристойною кількістю кофеїну.

Цікаво, що здається, що ця комбінація інгредієнтів відповідає за його властивості втрати ваги.

Як катехіни, так і кофеїн допомагають схуднути, регулюючи гормони, які можуть посилювати термогенез, де термогенез - це процес спалювання калорій в організмі для перетравлення їжі та вироблення тепла.

Було показано, що зелений чай прискорює цей процес, підвищуючи ефективність спалювання калорій, що може привести до втрати ваги.

Зелений чай відомий своєю здатністю до посиленого окисленню жирів, що з часом призводить до загального скорочення жирових відкладень.

Огляд всіх досліджень на людях, проведених із зеленим чаєм в 2009 році, прийшов до такого ж висновку.

Було підраховано, що люди, які п'ють зелений чай, втратили на 1,3 кг більше ваги в порівнянні з тими, хто приймав плацебо.

Перед прийомом будь-яких нових добавок для схуднення важливо проконсультуватися зі своїм терапевтом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти