StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Медики розповіли, як визначити небезпечне підвищення рівня цукру в крові

20 липня 2021, 01:39
Є один більш-менш достовірний симптом, кажуть лікарі, який сигналізує про те, що в організмі людини різко підскочив рівень цукру в крові.
Цукровий діабет
Медики розповіли , як визначити небезпечне підвищення рівня цукру в крові / УНІАН

Діабетична хіроартропатія (синдром "жорсткої руки") досить часто вознікнает через недостатнього контролю рівня цукру в крові. Про це пише британське видання Daily Express з посиланням на нове дослідження.

За словами медиків, діабетичний синдром жорсткої руки - це шкірне захворювання, що характеризується обмеженою рухливістю суглобів рук і пальців.

У матеріалі наголошується, що при захворюванні скутість в пальцях спочатку виникає в мізинці, але з часом може поширитися на всю руку. Шкіра, як підкреслюють медики, може відчуватися як потовщена або навіть воскова.

Щоб виявити хворобу, слід звести долоні разом. При наявності синдрому пальці рук не стикнуться. І в такому випадку людині потрібно відразу звертатися до лікаря.

читайте такожЗнижує ризик діабету, зміцнює серце і бореться з раком: цей дешевий продукт може допомогти

Нагадаємо, раніше китайські вчені довели новий зв'язок діабету і коронавірусу, а американські дослідники знайшли Нова ознака поширеного типу діабету

Кардіолог Олександр Мясников заявив - коли у людини є схильність до діабету або вже спостерігається переддіабетний стан, то допомогти організму може вживання трьох напоїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти