StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Медики перерахували головні ознаки серцевого нападу

22 липня 2021, 01:38
Лікарі-кардіологи не перестають попереджати і попереджати людей - ні в якому разі не можна випускати з уваги список ознак серцевого нападу.
1234
Медики перерахували головні ознаки серцевого нападу / ua.depositphotos.com

Лікарі перерахували самі поширені ознаки серцевого нападу. Про це повідомляється на спеціалізованому порталі British Heart Foundation.

Медики закликали пацієнтів негайно звернутися за медичною допомогою, якщо біль у грудях виникла раптово і посилюється, а потім поширюється на руки, спину, а також шию або щелепу. Ще одним симптомом серцевого нападу є задишка.

До інших ознак медики відносять пітливість, запаморочення, раптове відчуття тривоги, а також надмірний кашель або хрипи через скупчення рідини в легенях.

До слова, раніше, в лютому 2020 року кардіологи з Університетської клініки Лозанни в Швейцарії повідомили, що знизити ризик серцевого нападу на 48% може допомогти денний сон двічі на тиждень.

У тих учасників експерименту, які спали вдень кожен день, ризик серцевого нападу не знижувався, а збільшувався. Ті, хто влаштовував денний сон два рази на тиждень, знизили тим самим ризик серцевого нападу, причому тривалість сну в їхньому випадку не мала вирішального значення.

читайте такожСерцевий Напад: найкраще рослинне масло для зниження ризику

Нагадаємо, раніше західні ЗМІ писали, що захворювання ясен здатне спровокувати серцеві захворювання, оскільки скупчення "поганих" бактерій у роті може потрапити в кровотік.

А незвичайний – кислий - присмак у роті може бути симптомом інфаркту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти