StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дієтолог перерахував п'ять недооцінених продуктів для зміцнення імунітету

18 липня 2021, 00:51оновлено 19 липня 2021, 15:10
У всьому різноманітті продуктів вистача досить неочевидних позицій, які здатні домогтися помітного і щоденного зміцнення людського імунітету.
Кропу
Дієтолог перерахував п'ять недооцінених продуктів для зміцнення імунітету / justL1209 \ flickr.com

Є як мінімум п'ять продуктів, які дуже корисні для людського імунітету. Про це розповів Нутриціолог (фахівець зі здорового харчування) і кандидат біологічних наук Олександр Мірошников у коментарі телеканалу "Москва 24"

В першу чергу фахівець звернув увагу на продукти, які містять вітамін С.ця речовина бере участь у виробленні інтерферону і імунних клітин. З числа літніх продуктів найкращим буде чорна смородина, оскільки 100 грамів цієї ягоди містять 22% вітаміну від добової норми.

Для зміцнення імунітету необхідний і вітамін А, яким багатий базилік. Цей вітамін також бере участь в процесі створення імунних клітин. Також Мірошников рекомендує вживати три-чотири гілочки базиліка в день. Разом з ним Нутриціолог порадив їсти листовий салат, який містить вітамін В, який допомагає боротися зі стресом.

Крім того, лікар розповів про важливість кропу. Вміщені в ньому фітонциди мають протимікробні властивості. Не варто забувати і про креветках, які багаті білком, що беруть участь у створенні імунних тіл.лікар запропонував варити їх з сушеним кропом для посилення корисних властивостей.

читайте такожЯк зрозуміти, наскільки у вас сильний імунітет: п'ять маркерів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група вчених з Вашингтонського університету закінчила проект вивчення можливостей позбавлення від різкого підвищення рівня цукру в крові.

Дослідники розробили новітню методику перетворення клітин організму людини в клітини, які продукують інсулін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти