StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду повернулися особливі джинси з кінця "нульових" - фото

22 липня 2020, 06:34
Ви зможете носити ці джинси навіть у вересні, коли літо й осінь зустрічатимуть одне одного й довго прощатимуться.

Настав "золотий час" для джинсів. Під час коронавірусного хаосу вони не просто актуальні, а й, напевно, піднесені до рангу найпопулярнішого елемента гардероба. Якщо ви працюєте вдома, то весь ваш офісний одяг відпочиває в шафі.

відео дня

Щиро кажучи, чимало речей після карантину ви вже не зможете носити. Не тому, що штани, блуза або плаття вам не підійдуть за розміром, хоча і це теж цілком можливо. Річ у тім, що коли все закінчиться, то ви захочете почати все з чистого аркуша. І одяг буде першою сходинкою на шляху до нового життя.

А ось джинсам така доля не загрожує. Єдине, що заважає джинсам довго жити, це тренди. Періодично в моду повертаються приголомшливі варіанти, які швидко злітають на вершину модного олімпу, завойовують симпатії багатьох жінок і... стрімко падають вниз: ніщо так не дратує, як речі, які носять всі.

Сьогодні ми розповімо вам про джинси, які зараз у моді – до осені ще далеко, а якщо хочеться оновити гардероб, то це найвигідніша покупка. Принаймні, ви зможете їх носити навіть у вересні, коли літо й осінь зустрічатимуть одне одного і довго прощатимуться. Не забудьте переглянути нашу фотогалерею – там зібрані зразки, на які можна орієнтуватися.

Наймодніші жіночі джинси 2020 літо

У моді джинси бойфренди

У 2020 році в тренди вибилися прямі джинси, які візуально чимось схожі на чоловічі. Тому їх так і називають – бойфренди.

Вони підірвали світ наприкінці нульових – саме тоді Кеті Холмс вийшла на прогулянку в джинсах Тома Круза, після чого чимало жінок також захотіли такі джинси й собі.

Сьогодні це вже класика, яка ніколи не вийде з моди. Тренди підуть, а ці джинси все ще можна буде носити. Тому, якщо вибираєте те, що можна буде вдягти й восени, шукайте прямий силует. Зверніть увагу, що вони можуть бути стандартної довжини і трохи вкорочені.

читайте такожПривіт, вінтаж: наймодніші джинсові куртки на літо 2020 - фотоДо речі, якщо ви хочете в джинсах виглядати стрункішою та високою, подумайте про те, щоб носити прямі джинси, які трохи розтягуються. Стрейчеві джинси зроблять ваші стегна вужчими, крім того, вони добре згладжують всі вигини.

Широкі джинси в стилі 70-х і 90-х років

Ми вже не раз говорили про те, що мода 2020 здійснила тривалу подорож у часі, і для кожного з нас принесла щось рідне – те, що носили наші мами. Так в моду повернулися широкі вільні джинси з високою талією, які були популярні в 70-х роках, а потім і в 90-х. Не закохатися в широкі джинси з високою талією складно.

читайте такожБілі джинси літо 2020: у моді джинси з 60-х і рвані джинси - фото

Якщо ви шукаєте модель виключно на літо, вибирайте світлі відтінки, а якщо щось універсальне, щоб можна було носити і восени, тоді шукайте чорні або сині. Ці джинси жінки полюбили за те, що вони не надто облягають талію, водночас фігура в них виглядає дуже жіночно. Довжина – трохи вкорочена, завдяки цьому акцент йде на взуття. Деякі моделі трохи розкльошені. Нижні краї можуть бути необроблені.

Вінтажні джинси для тих, хто хоче виглядати особливо

Якщо бачите джинси, які зовні виглядають так, наче вони довго лежали в шафі, їх багато-багато років поспіль носили і прали щонайменше 100 разів – беріть, це хіт! У 2020 році вінтажні речі взагалі переживають період розквіту.

У тренді оригінальність, тому ексклюзивні речі з історією мають ціну. Це можуть бути моделі з ґудзиками спереду, дивний крій, варіанти, пошиті з клаптиків деніму, а також яскраві джинси з вишивкою або розписом. Дозвольте собі трохи творчості, й будете на висоті!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти