StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чарівлива жіноча стрижка шапочка з 60-х повернулася в моду - фото

5 грудня 2020, 11:20
Варіантів у сучасної й модної стрижки 2021 шапочка чимало, й усі експерименти тільки вітаються.

Жіноча стрижка, назва якої у багатьох асоціюється з дитинством, - шапочка, або bowl cut, або під горщик, - знову стала популярною, завоювала симпатії сміливих модниць у всьому світі й переможно увійшла в моду на зиму 2021. Офіційно ця стрижка з'явилася на початку 60-х - за неї ми маємо подякувати легендарним Бітлам, які зробили її мегапопулярною в ті часи. Простий, лаконічний силует стрижки bowl cut додає жінкам харизми, саме цим і підкуповує.

відео дня

Якщо ви стоїте на порозі великих змін у своєму житті, і збираєтеся зробити коротку стрижку, то наш матеріал Наймодніші жіночі короткі стрижки 2021 з подовженим чубчиком може теж допомогти вам визначитися з зачіскою.

Але якщо хочете підкреслити очі, то вибирайте шапочку – ідеальна лінія зрізу зробить неймовірний акцент на очі.

Проте пасує bowl cut не всім. Якщо ви рідко відвідуєте перукарню, то краще взагалі не перевтілюйте свою шевелюру на шапочку – річ у тім, що цю коротку стрижку треба час від часу освіжати й коригувати.

Ми сьогодні детально розповімо вам про стильну й модну жіночу коротку стрижку зима 2021 bowl cut, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення.

Модна жіноча стрижка шапочка - на що звернути увагу

Шапочка - це, як правило, коротка стрижка, коли волосся рівномірно підстригається з боків і ззаду, а на маківці волосся подовжене. Кінцевий результат схожий на капелюшок гриба, звідси ще одна назва стрижки - гриб.

Варіантів у сучасної й модної стрижки 2021 шапочка чимало, й усі експерименти тільки вітаються. Тобто ваше завдання - не повторити енциклопедичний силует, а зробити ефектну стрижку з родзинкою.

А родзинкою стрижки шапочка можуть стати виголені скроні, коротка потилиця, подовжений, але прямий чубчик і варіант, що нагадує каре.

Жіноча стрижка шапочка 2021 / Instagram
Жіноча стрижка шапочка 2021 / Instagram

Саме тому, якщо ви дозріли створити маленький шедевр на голові, то пошукайте справжнього профі, який зможе підібрати до вашої форми обличчя гармонійний варіант стрижки.

читайте такожУ моді легендарна стрижка сесон з 70-х: кому пасує та фотоЗверніть також увагу на те, що стрижка bowl cut має дуже гарний вигляд у поєднанні з фарбованим волоссям – звичайно ж, адже вдалий колір волосся витягує будь-яку стрижку! Але у випадку з шапочкою це правило особливо актуальне.

Стилісти кажуть, що жіноча стрижка шапочка найкраще пасує власницям витонченого красивого обличчя. Але цей шаблон вже давно зруйнований, адже якщо ви відчуваєте, що стрижка під хлопчика – це те, чого зараз вам найбільше хочеться, і у вас горять очі й з'явилося почуття впевненості в собі, то жодні поради не відіграють взагалі ніякої ролі.

І про укладання.

В ідеалі треба прагнути до гладкого волосся - тоді чітко видно лінію зрізу. Але зараз зима, й ідеальне рівне волосся в умовах шапок і капюшонів всього лише мрія. А легка кошлатість у тренді - тому менше мороки й більше задоволення від життя: ви на це заслужили!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти