StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наймодніші жіночі короткі стрижки 2021 з подовженим чубчиком: фото

25 листопада 2020, 16:09
Подовжений чубчик гарантовано пасує всім - незалежно від форми обличчя, структури й довжини волосся, тому він став шалено популярним.

Здавалося б, чубчик – елемент зачіски, який в тому чи іншому вигляді завжди актуальний. Але бувають періоди, коли про нього забувають, його всіляко ігнорують, а на всіх тих, хто відмовляється йти в ногу з модою, дивляться здивованими очима. Але сьогодні вам подібна доля не загрожує - її величність Мода 2020 звеличила чубок до небес, і в сезоні зима 2020 2021 він став головною модною тенденцією краси.

відео дня

До того ж в моді не якийсь один чубчик - в залежності від того, яка мета перед вами стоїть, ви можете підстригти будь-який чубок. Головне, щоб він освіжав ваш образ, робив його стильним і навіть візуально омолоджував вас. У нашому матеріалі Знаменитий суперкороткий чубчик з 70-х повертається в моду можете докладніше дізнатися про один зі стильних варіантів чубчика на цю зиму.

У чубку найголовніше - міра: один зайвий рух, прибрали зайвий сантиметр волосся і прощавай, спокій і впевненість в собі, відразу починаєш з нетерпінням чекати, коли він відросте. Крім того, ніщо так не псує образ, як чубчик, який вам не пасує. Саме тому перш ніж зробити модний чубок на зиму 2020, порадьтеся зі своїм перукарем.

Також важливо розуміти, що чубчик – це не щось окреме, і його треба розглядати в контексті з зачіскою. Якщо ви не хочете змінювати довжину волосся, але душа жадає чогось нового, то чубчик стане порятунком для вас – за лічені хвилини ви можете скинути 10 років, стати дорослішою, або креативною, вільною і чарівною, адже оновлена зачіска завжди привертає увагу.

Особливо виграшно виглядає подовжений чубчик, який гарантовано пасує всім – незалежно від форми обличчя, структури й довжини волосся. А у зв'язку з тим, що на тлі пандемії короткі стрижки раптово викликали справжній фурор у світі, то особливою популярністю користуються короткі стрижки з подовженим чубчиком.

читайте такожСпокусливий чубчик-фіранка з 70-х підкорив світ у 2020 році: фотоМи сьогодні розповімо вам про найтрендовіші жіночі короткі стрижки на зиму 2020-2021, які в поєднанні з подовженим чубчиком мають приголомшливий, стильний і модний вигляд. У нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки - обов'язково подивіться її, там стрижки 2021 з чубчиком, які заслуговують на увагу.

Модні короткі стрижки з чубчиком 2020-2021: на що звернути увагу

Кожна стрижка з подовженим чубчиком виглядає по-різному. Ба більше: одна маленька деталь здатна на дива. Так чи інакше вибір є - подовжений чубчик може бути густим, рваним, на бік, асиметричним і багатошаровим.

Коротка стрижка піксі

Однією з найпопулярніших коротких стрижок є піксі 2020, яку складно уявити без фірмового подовженого чубчика. Не важливо, відкриті вушка чи ні, поголена скроня або тільки потилиця – довгий чубчик на бік завжди на своєму місці. Стрижка піксі з довгим чубчиком личить молодим дівчатам і всім тим, хто хоче після походу до салону краси десь загубити років 10.

Короткі стрижки 2021 з чубчиком
Короткі стрижки 2021 з чубчиком - піксі / Instagram

Стрижка боб з чубчиком

Якщо шукаєте універсальну коротку стрижку, яка дозволить вам зберегти жіночність і візуально пом'якшить риси обличчя, то орієнтуйтеся на популярний боб. Боб з подовженим чубчиком є однією з найбільш універсальних стрижок, які пасують всім без винятку.

Короткі стрижки 2021 з чубчиком
Короткі стрижки 2021 з чубчиком - боб / Instagram

Стрижка гарсон з подовженим чубчиком

У 2020 році на вершині модного Олімпу опинилася стильна французька стрижка під хлопчика родом з 20-х – гарсон. Від інших коротких стрижок гарсон відрізняє потилиця і верхівка - на них робиться акцент. І останнім часом дуже часто додатковою деталлю цієї неймовірної короткої стрижки є подовжений чубчик.

Короткі стрижки 2021 з чубчиком
Короткі стрижки 2021 з чубчиком - гарсон / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти