StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду повернулися дивовижні легінси і лосини в стилі 80-х: фото

20 жовтня 2020, 14:00оновлено 20 жовтня 2020, 20:13
Іноді ми стаємо заручниками сталості й звичок, і купуємо чорні легінси. Але це всього лише легінси!

Лосини і легінси пустили такі глибокі корені в наше повсякденне життя, тому без перебільшення їх вже можна назвати класикою, адже в моді вони вже назавжди!

відео дня

Ці дивовижні елементи гардероба дуже зручні, тому багато жінок вже давно придбали собі щонайменше стильні вузькі штани нейтрального відтінку або з чорного латексу, які актуальні кілька сезонів поспіль.

Звичайно, і чорні лосини, і чорні легінси – це перевірений і гарантовано виграшний варіант, який можна поєднувати з будь-яким верхом. Все обмежується тільки тим, наскільки ви готові відкритися світу, або навпаки, закритися від нього. У будь-якому разі, з такими штанами ви можете створити незліченну кількість модних ансамблів.

Проте, її величність Мода не обходить стороною лосини і легінси, і щосезону чаклує над тим, щоб здивувати нас, порадувати і часом запалити в серці іскру спогадів про минуле – наприклад, в трендах сяйливі лосини в стилі 80-х.

Чим відрізняються лосини від легінсів? Все просто: лосини – це найпростіший крій без зайвих швів, а легінси – складний крій, цікаві вставки і різні тканини. І ті, й інші - зручні, актуальні і роблять акцент на фігурі.

Так ось, сьогодні ми розповімо вам, які лосини і легінси в трендах, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для розуміння того, що в моді, без зайвих слів.

Модні легінси і лосини осінь-зима 2020-2021: на що звернути увагу

У моді НЕ-чорні відтінки

Іноді ми стаємо заручниками сталості і звичок, і купуємо чорні легінси. "Але це всього лише легінси!",- скажіть собі, і зверніть увагу на варіанти земляних відтінків: зелений, коричневий, сірий, сланцевий, а також марсала, оливковий, цегляний. Вийдіть із зони комфорту, і відчуєте неймовірні нові емоції, які подарують вам крила!

Модні лосини і легінси 2020-2021
Модні лосини і легінси 2020-2021 / Instagram

Легінси з розрізом збоку або спереду

Якщо хочете виглядати надзвичайно, тоді шукайте елегантні легінси, які прикрашають дрібні вирізи внизу по бічному шву або по центру. Такі легінси створять справжній фурор, адже вони виглядають дуже оригінально, стильно і ... креативно!

У моду повернулися дивовижні легінси і лосини в стилі 80-х: фото
Модні лосини і легінси 2020-2021 / Instagram

Знову в моді шкіряні й вінілові лосини

Якщо ви відчуваєте слабкість до шкіри, то спеціально для вас в моді шкіряні легінси. Ми вже говорили вище, що це вже класика, яка красиво поєднується або зі світлим верхом, або з одягом того ж відтінку, наприклад, чорні легінси і чорний піджак, светр або топ.

А для тих, хто хоче виглядати карколомно, в моду прийшли сяйливі вінілові лосини. Вони стануть знахідкою для тих, хто хоче стати центром світу.

Модні лосини і легінси 2020-2021
Модні лосини і легінси 2020-2021 / Instagram

У трендах лосини з прорізом для п'яти

Вас огорнуть спогади про минуле, коли ви дізнаєтеся, що в моду повернулися лосини, які зазвичай носять в школу дівчата. У 90-х роках такі були шалено популярні серед школярок. А ще їх часто носять на танці - вони відмінно сидять і не підтягуються. Так ось, сміливо купуйте ці лосини, до того ж що вони візуально витягають ноги. Тут колір не має значення - акцент на фасон.

У моду повернулися дивовижні легінси і лосини в стилі 80-х: фото
Модні лосини і легінси 2020-2021 / Instagram

Які ще легінси і лосини в моді в сезоні осінь-зима 2020-2021:

  • У трендах замшеві і оксамитові лосини.
  • У моді легінси з кольоровими блоками.
  • У моді лосини з принтами – зміїним, леопардовим, квітковим або картатим.

Мода осінь-зима 2020-2021 – про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти