StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду повернулися незрівнянні балетки в стилі пуантів з 40-х

5 квітня 2021, 22:01оновлено 19 червня 2021, 21:18
Цього року у вас з'явився ще один шанс переконатися в тому, що балетки – поза часом, і що вони – це універсальний солдат, бо доречні в будь-якій ситуації.

Уже в далекому минулому той час, коли балетки вважалися класичним взуттям мам. Мода відточила їх з усіх боків, немов діамант, і вони стали об'єктом уваги модниць усього світу. Щовесни на них чекають з нетерпінням всі ті, хто хоче виглядати елегантно, й водночас відчувати себе легко та комфортно. Ба більше: дизайнери не обходять їх стороною, і вдихають в них душу: тому нерідко буває й так, що балетки можуть дати фору вишуканим туфлям на підборах.

Багато хто асоціює жіночі балетки з французькими жінками, хоча насправді за це дивовижне взуття ми маємо сказати спасибі американському підприємцю італійського походження Сальваторе Капеціо, який славився виробництвом балетного взуття. Саме він наприкінці 19 століття створив прототип сучасних балеток. А справжній фурор балетки викликали в 1949 році після появи на обкладинці журналу "Вог", а також завдяки кіно і незрівнянним актрисам Одрі Хепберн і Бріжит Бардо.

Сьогодні у балеток величезна армія прихильниць, й у 2021 їх без перебільшення можна назвати взуттям, яке має бути у всіх.

Якщо ви вже провели ревізію у своїй взуттєвій шафі, викинули всі зношені балетки й перебуваєте у пошуку нової стильної пари, то ознайомтеся з нашою добіркою найактуальніших варіантів на весну та літо 2021.

Модні балетки 2021 весна-літо: на що звернути увагу

Будете приємно здивовані, але в сезоні весна-літо 2021 у моду повернулися балетки, схожі на справжні пуанти – вони йдуть з квадратним носом і схожі на ті перші моделі з 1949 року. У таких хочеться не тільки пурхати, немов пташка, а й танцювати, радіти життю й отримувати овації.

Модні балетки 2021
Модні балетки 2021 / Instagram

Цього року в моді також балетки з відкритою п'ятою. На тлі того, що однією з модних тенденцій сезону будуть туфлі з відкритою п'ятою слінгбеки родом з 40-х, які подарував світові Крістіан Діор, то поява таких балеток зараз цілком очікувана.

На особливу увагу заслуговують балетки з гострим носом. Це можуть бути яскраві моделі починаючи від жовтого, червоного, зеленого, малинового до блакитного та синього кольору, а також варіанти класичних чорного, білого або коричневого кольорів.

Модні балетки 2021
Модні балетки 2021 / Instagram

Водночас усі ті, хто обожнює м'якіший стиль, можуть зітхнути з полегшенням – у тренді також балетки з круглим носком, і в деяких випадках вони прикрашені ремінцем, чим дуже нагадують знамениті Мері Джейн. Уже сьогодні у продажу знайдете багато цікавих варіантів - кольорових, з принтами та симпатичними бантиками.

читайте такожУ моду на весну-літо повернулися ретро-кросівки в стилі 70-х: фотоЦього року у вас з'явився ще один шанс переконатися в тому, що балетки – поза часом, і що вони – це завжди універсальний солдат, бо пасують і для тривалої прогулянки, і для офісу і просто для походу до магазину за покупками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти