StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду повернулися чуттєві довгі сукні з 90-х

28 березня 2021, 20:36оновлено 29 березня 2021, 02:17
На особливу увагу заслуговують сукні з квітами. Також у тренді варіанти, що викликають ностальгію - довгі сукні з рюшами й об'ємними рукавами. Але не тільки.

Довгі сукні не прощаються з нами попри те, що наприкінці минулого року в моду увірвалися міні. Напевно, все ж не бреше так званий "індекс довжини спідниці", суть якого в тому, що коли у житті все чудово, жінки із задоволенням носять міні, а коли економіка руйнується, то довжина жіночого одягу різко збільшується. Сьогодні світ з новою силою занурився до хаосу, а світло в кінці тунелю ще занадто далеко. Тому довгі сукні знову на вершині, вони ваблять нас і зачаровують своєю неземною красою.

З іншого боку, всі ті, хто хоча б раз відчув силу довгої сукні, найімовірніше не пройде повз незабутнього варіанту. Тому можна сміливо говорити про те, що сукні довгі – вже класика. Ми підготували для вас огляд модних довгих суконь весна-літо 2021, який допоможе вам легко зорієнтуватися у трендах.

Модні довгі сукні 2021 весна-літо: гарячі тренди

У моду повернулися сукні максі у стилі 90-х

Чуттєва і вишукана простота зараз у пошані. Тому на особливу увагу заслуговують довгі сукні 2021 з прямими лініями у класичних відтінках. Якщо у вашому гардеробі вже є плаття-максі, поєднуйте його з простими класичними аксесуарами: вузьким чорним ременем, бежевими сандалями та золотистими сережками.

Модні довгі сукні весна-літо 2021
Модні довгі сукні весна-літо 2021 / Instagram

Писк сезону - довгі сукні з мереживом і вишивкою

Для всіх романтичних натур у моду входять довгі сукні дивовижної краси, прикрашені оригінальними деталями - вишитими, в'язаними або мереживними. Цінується все, що зроблено руками, тому зазирніть до своєї шафи й пошукайте у ній до весняно-літнього сезону все, що додасть вашому образу тепла, м'якості та затишку.

Модні довгі сукні весна-літо 2021
Модні довгі сукні весна-літо 2021 / Instagram

У моді довгі сукні з квітами

Готуйтеся: у сезоні весна-літо 2021 на нас чекають фантастичні довгі сукні, пошиті з прозорих тканин, на яких розсипані фантастичні квіти, яскраві та сонячні, які пробуджують надію. Такі моделі знайдете в колекції одягу Valentino весна-літо 2021.

У тренді – акцентні рукави та рюші

Як і торік, зараз теж у моді довгі сукні з об'ємними рукавами. До того ж не проходьте повз варіантів з широкими спідницями з рюшами. Особливістю таких суконь є те, що з першим поглядом на них виникає непідробне почуття ностальгії, і в цьому їх сила.

Модні довгі сукні весна-літо 2021
Модні довгі сукні весна-літо 2021 / Instagram

Велика модна тенденція - довгі трикотажні сукні

Якщо шукаєте стильне довге плаття на весну-літо 2021, то радимо також звернути увагу на лаконічні трикотажні моделі. Відтінки - нейтральні. Сміливо носіть такі сукні довгі в дуеті з білими кросівками, балетками, мокасинами, ботильйони або босоніжками.

Модні довгі сукні весна-літо 2021
Модні довгі сукні весна-літо 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти