StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Карколомні джинсові куртки увірвалися в моду на весну-літо

23 лютого 2021, 20:40
У весняно-літньому сезоні на нас чекає справжній парад барв, у тому числі і в джинсових куртках.

З'явившись на світ 110 років тому, джинсові куртки навіть не уявляли, яка захоплива та безмежно довга подорож на них чекає. В історії моди насправді не так вже й багато таких без перебільшення буде сказано шедеврів, які не втрачають своєї сили й магнетизму, і завжди перебувають на хвилі. Ба більше: напевно, сьогодні складно знайти людину, у шафі якої не було хоча б однієї джинсової куртки.

відео дня

Тому той факт, що у сезоні весна-літо 2021 джинсові куртки жіночі будуть у трендах, найімовірніше нікого не здивує. Але всіх цікавить те, які саме варіанти цього разу покликані стати нашими вірними супутниками в прийдешньому сезоні, про що сьогодні й розповімо.

Зручні та практичні, а також шалено привабливі, джинсові куртки весна-літо 2021 ефектно поєднуватимуться з такими ж химерними і неймовірними джинсами. Якщо ви ще не ознайомилися з головними джинсовими тенденціями, то можете докладніше про них дізнатися в нашому матеріалі Незвичайні джинси в стилі 70-х повернулися в моду на весну-літо.

А обожнюють куртки джинсові більшість жінок тому, що вони ніколи не вередливі: не важливо, скільки вам років, скільки грошей у вас в кишенях і хто ви насправді, у джинсовій куртці ви завжди матимете стильний вигляд, вони освіжають образ і додають йому легкості.

Ми зібрали для вас фотогалерею модних джинсових курток 2021: обов'язково подивіться її, адже там зібрані зразки, які без зайвих слів зорієнтують в трендах.

Модні джинсові куртки весна-літо 2021

У моді вкорочені джинсові куртки

Ця версія джинсової куртки трохи коротша за оригінал і стане знахідкою для всіх тих, хто любить акцентувати на лінії талії. Особливого ефекту можна досягти, поєднавши в дуеті джинси з високою талією й обрізану куртку.

Крім того, такі моделі курток дуже вдало виглядають з літніми сукнями, у тому числі й довгими: річ у тім, що на відміну від класичної джинсової куртки, її укорочений різновид гарно підкреслить фігуру.

Модні джинсові куртки 2021 / Instagram
Модні джинсові куртки 2021 / Instagram

Величезна модна тенденція - джинсові куртки оверсайз

Подобається вам це чи ні, але ми продовжуємо носити речі, які здаються з боку неймовірно великими. Схожі на панцирі, які чудово захищають і дарують відчуття спокою, подовжені джинсові куртки з дуже довгими рукавами зараз у тренді. Їх можна носити з сукнями, спідницями і навіть велошортами.

Модні джинсові куртки 2021
Модні джинсові куртки 2021 / Instagram

У воду входять кольорові джинсові куртки

Мода 2021 налаштована рішуче щодо того, що ми відчуваємо і якими очима дивимося на світ. Тому у весняно-літньому сезоні на нас чекає справжній парад барв, у тому числі і в джинсових куртках. Якщо ви вважали, що джинсові куртки доступні тільки у денімі (він же синій), то ви помилялися.

читайте такожНеповторні довгі плащі з 90-х повернулися в моду на весну 2021Вже сьогодні у продажу знайдете джинсові куртки всіх кольорів веселки, у тому числі й жовтого відтінку, який цього року є одним з головних.

Модні джинсові куртки 2021
Модні джинсові куртки 2021 / Instagram

Модні джинсові куртки 2021 - які ще варіанти у тренді:

  • У моді джинсові куртки з вишивкою.
  • У воді джинсові блейзери.
  • У моді джинсові куртки в стилі печворк.
  • У моді джинсові куртки з воланами.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти