StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на осінь-зиму 2020 повернулися неповторні джинси зі 70-х і 80-х: фото

22 серпня 2020, 05:07
Бабця-мода продовжує нас дивувати - в колекціях багатьох відомих дизайнерів можна знайти варіанти джинсів на будь-який смак.

Навіть якщо у вашій шафі стільки джинсів, скільки пальців на руках, однак з приходом нового сезону напевно хочеться оновити свою колекцію. Адже джинси - це любов на все життя, і щоб вона не згасла, її треба весь час підживлювати. Нова пара джинсів завжди дарує неймовірні емоції.

Безумовно, є й ті, хто купує джинси тільки тоді, коли попередня пара вже зносилася до дірок – це щось на кшталт must have, але особливої пристрасті вони не відчувають.

відео дня

Не важливо, ви любите джинси або купуєте їх тільки тому, що вам потрібні зручні штани, проте, якщо ви зараз у пошуку, то зверніть увагу на нові тенденції джинсів осінь-зима 2020-2021.

Відзначимо, бабця-мода продовжує нас дивувати - в колекціях багатьох відомих дизайнерів можна знайти варіанти джинсів на будь-який смак. Восени ми можемо носити вузькі і обтислі джинси Slim fit, і штани з деніму в стилі 70-х, і широкі варіанти в стилі 80-х. Крім того, в тренді оригінальні джинси в стилі печворк і звичайно ж, джинси-бермуди, які стануть візитівкою осінньо-зимового сезону.

Главред зібрав для вас фотогалерею модних джинсів осінь-зима 2020-2021 - подивіться її, там зібрані зразки для натхнення і розуміння того, на що звернути увагу при покупці джинсів.

Модні жіночі джинси осінь-зима 2020-2021-головні тренди

Будьте готові до того, що вибрати джинси на осінь-зиму буде складно. Не тому, що вибрати буде ні з чого. Навпаки, варіантів - купа, і стилі кардинально відрізняються, адже в тренді і вузькі джинси, і широкі. Насправді ви можете носити будь-який тип. Але ви маєте звернути увагу на деякі моменти - спільним знаменником може бути те, що ваші джинси повинні мати певний "характер". Має бути певна ідея, певна концепція. Тобто ваші джинси мають бути особливими, неповторними і побачивши які хочеться сказати "вау, які вони класні!". Непримітні штани вийшли з моди.

Ви можете вбратися у вузькі джинси в стилі 70-х, якщо хочете підкреслити красу своєї фігури і виглядати спокусливо. А якщо ви без розуму від негабаритних джинсів в стилі вісімдесятих – то сміливо орієнтуйтеся на них, адже вони теж в моді.

читайте такожУ моду на осінь 2020 повернулися ефектні сумки зі 70-х: фотоДля того, щоб ваші джинси виглядали яскраво, ви можете прикрасити їх якимись незвичайними елементами - на вершині модного Олімпу стиль печворк. Це найкращий час для всіх тих, хто любить шити або "тюнінгувати" джинси і носити унікальні речі. Але це не означає, що ви обов'язково повинні щось робити зі своїми джинсами, адже це модна тенденція, а, отже, у продажу вже сьогодні можете шукати штани, пошиті зі шматочків різного деніму, або класичні джинси з елементами печворку.

Крім того, в тренді джинси-максі з супердовгими штанинами. Відзначимо, такі джинси візуально подовжать ноги і фігуру, тому якщо це ваша мета – орієнтуйтеся на них.

У 2020 році шорти-бермуди ґрунтовно повернулися в моду, і осінь теж люб'язно відкрила їм свої двері. Щоправда, з однією умовою - джинсовою! Якщо такий стиль вам сподобався, і ви хочете йти в ногу з часом, то спеціально для вас джинсові бермуди – подовжені шорти з накладними кишенями.

Нагадаємо, одним з найяскравіших трендів осіннього взуття 2020 стануть броги - дуже зручне взуття з декоративною перфорацією. При цьому готуйтеся не до нудних класичних варіантів (хоча вони завжди в моді), а до оригінальних моделей в стилі металік і варіантів з оригінальними підборами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти