StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді великі жіночі піджаки: з чим носити яскравий тренд весни-літа

20 березня 2021, 12:02
Подовжений, безрозмірний, невимушений, але водночас розкішний жіночий блейзер – це must have для всіх тих, хто хоче йти в ногу з модою у 2021 році.

Довгі великі блейзери - це величезна модна тенденція весни-літа 2021, і від неї багато хто буде в захваті. Загалом чоловічі силуети й речі, розмір яких дуже схожий на XXL або навіть більше, у трендах вже кілька сезонів поспіль, і поки залишати нас не збираються. Ми ретельно переглянули весняно-літні колекції одягу знаменитих будинків моди, й переконалися в тому, що подовжений, безрозмірний, невимушений, але водночас розкішний і неповторний жіночий піджак блейзер – це must have для всіх тих, хто хоче йти в ногу з модою.

До речі, якщо ви досі не зрозуміли, що таке блейзер, то ми вам про це розповімо. Так ось, блейзер - це той же піджак, у нього один або два борти й накладні кишені. У класичному варіанті ґудзики йдуть у два ряди, як правило, вони металеві.

Історія модного цього року елемента гардероба починається наприкінці 19 століття, і подарував його світу капітан англійського крейсера Блейзера. Уявіть собі, тоді з'явилася спеціальна уніформа - піджак з вертикальною смужкою в синьо-білих відтінках.

Звичайно ж, її величність Мода давно стерла межу між блейзером і піджаком, а від смужки залишилися тільки спогади. Хоча деякі моменти ще є - це характерний вільний силует, накладні кишені й ґудзики у два ряди.

Щоправда, дизайнери одягу продовжують експериментувати, й жіночі блейзери 2021 все менше схожі на класичні варіанти.

читайте такожЗ чим носити джинсову куртку: головні секретиМи сьогодні розповімо вам про модні блейзери жіночі на весну-літо 2021 та підкажемо, з чим їх носити, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення й розуміння трендів без зайвих слів.

Модні жіночі піджаки 2021 весна-літо: на що звернути увагу

Цього року модно носити блейзер з короткою спідницею або шортами – в ідеалі блейзер має бути такої ж довжини, як ваша спідниця або шорти, або навіть довше. Це можуть бути як блейзери класичних відтінків, так і феєричні соковиті варіанти – наприклад, як в колекції одягу Versace весна-літо 2021.

Водночас ви сміливо можете носити довгий великий піджак жіночий 2021 у поєднанні з джинсами, будь-якими штанами, спідницею міді й сукнею. Подивіться колекцію одягу Max Mara весна-літо 2021 - там представлені розкішні піджаки блейзери спокійних відтінків.

Крім того, піджаки жіночі оверсайз відмінно поєднуються з ефектною водолазкою, витонченою жилеткою, прозорим светром, красивою блузкою й просто бюстгальтером.

читайте такожУ моду на весну-літо увійшли дивовижні жіночі піджакиОднак не обов'язково чекати на тепло - щойно з'явиться найменша можливість зняти пальто або куртку, сміливо носіть великий блейзер у дуеті з теплим светром.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти