StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні стрижки на середнє волосся 2020 – стильні зачіски на літо: фото

26 травня 2020, 20:05
Зачіски для волосся середньої довжини візуально омолоджують нас, а це, погодьтеся, незаперечна перевага.

За кілька місяців карантину ви, найімовірніше, відростили волосся, і зараз думаєте про те, що з ним робити. Не поспішайте його обрізати коротко – така можливість у вас буде завжди. Звісно, хочеться суттєвих змін, і щоб разом з волоссям пішло все те, що накопичилося в душі останнім часом, але легше від цього не стане - коротка стрижка може тільки погіршити ситуацію, зіпсувати настрій і позбавити вас сил.

відео дня

Якщо довжина досягла рівня плечей і навіть нижче – ви можете зробити модну стрижку на середнє волосся.

Крім того, волосся середньої довжини дуже легко укладати, також є безліч розкішних зачісок, які миттєво поліпшать ваш образ. А коли буде занадто спекотно, ви зможете зібрати волосся у стильний хвіст.

Зачіски для волосся середньої довжини візуально омолоджують нас, а це, погодьтеся, незаперечна перевага.

Але не вибирайте стрижку навмання – як би не хотілося виглядати так, як модель на фотографії, над якою чаклували стилісти та візажисти, треба реалістично дивитися на все. Ви повинні враховувати, густе у вас волосся або тонке, фарбуєте ви його чи ні, адже іноді вдале фарбування рятує зачіску, а без нього вона виглядає занадто просто.

Також оцініть, скільки часу ви можете приділяти укладанню волосся – якщо вранці у вас немає часу створювати ефектні кучері або хвилі, тоді вибирайте ту зачіску, яка дозволить вам виглядати стильно без особливих зусиль.

Також не забудьте про форму обличчя – вона має неабияке значення під час вибору стрижки.

Стрижки на середнє волосся 2020 - модні варіанти на літо

Стрижка подовжений боб з градуюванням

Приголомшлива стрижка 2-в-1: коротке волосся на потилиці, а спереду подовжені пасма, що пом'якшують риси обличчя і додають образу жіночності. Можете за бажання додати подовжений чубок. Кілька рваних пасом згладять гострі переходи. Це відмінний і простий спосіб зробити стильну стрижку.

Багатошарова стрижка з чубком Бріджит Бардо

Чубчик Бріджит Бардо, як правило, пасує усім. Вона може бути гладкою або текстурованою. Суть цього видатного чубчика в тому, що по центру волосся коротше – на рівні ширини між очима, і поступово воно розширюється і подовжується. Саме тому його ще називають чубчик-шторка.

А тепер про стрижку – зробіть текстуровані шари, в поєднанні з чубчиком вийде приголомшливий образ.

Гострий боб на середнє волосся

Це дуже стильна стрижка на середнє волосся. Суть її в тому, що на потилиці волосся коротше, і під гострим кутом його подовжують вперед – на ту довжину, яка вийде. Але це ще не все – додайте кудлаті пасма, які візуально додадуть легкості та об'єму.

Блукаюча зачіска

У 2020 році в моді блукаючий нижній зріз волосся – одне пасмо довше, інше коротше, а третє взагалі незрозуміло яке. Так з'явилася стрижка чоппі боб (бродячий боб) – коротка потилиця, подовжене волосся спереду, але зріз нерівний. Якщо у вас середнє волосся, то ви можете просто зробити чоппі-зріз. Вийде гарно.

Подовжене каре з пір'ям

Щоб каре заграло іншими барвами, можна на волоссі зробити пір'я – це обробка пасом волосся лезом, завдяки чому виходить оригінальна текстура волосся. Такий варіант стрижки додасть образу м'якості, адже всі переходи плавні. Крім того, градуювання додає об'єму.

Подовжене шеггі-каре

Урізноманітнити звичне подовжене каре можна за допомогою хаотичних рваних пасом різної довжини. Це кудлата стрижка на середнє волосся, яка не потребує особливих зусиль під час укладання. Але якщо ви закрутите кілька легких локонів – зачіска від цього тільки виграє.

Главред зібрав фотогалерею модних стрижок та зачісок на середнє волосся - подивіться, вона вище.

читайте такожУ моду повернулося ефектне фарбування волосся у стилі 90-х: фотоНагадаємо, якщо вам більше до душі коротке волосся, тоді зверніть увагу на стрижку піксі. Це може бути варіант з виголеною скронею, тоді весь акцент зміститься на очі. Крім того, досить вдалий варіант – піксі з подовженим чубчиком, який нарізають довгим пір'ям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти