StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наймодніші асиметричні стрижки 2021, які омолоджують жінок: фото

21 лютого 2021, 13:30
Ніщо так не розкриває жінку, як асиметрична стрижка, суть якої у грі з довжиною і контрастами.

Іноді нам мало просто зробити стрижку. Буває так, що душа просить виразного й унікального стилю. Для цього не обов'язково кардинально міняти зачіску - часом одна не перший погляд несуттєва деталь зачіски здатна перетворити вас на сильну харизматичну особистість. Ніщо так не розкриває жінку, як асиметрична стрижка, суть якої у грі з довжиною і контрастами. Водночас довжина волосся значення не має, адже асиметрію можна "начаклувати" на будь-якому волоссі. Але найприємнішим бонусом під час вибору асиметричних стрижок є те, що вони відмінно омолоджують образ. Тому їх найчастіше вибирають жінки 40+, які стикаються з першими ознаками старіння й усіляко намагаються їм протистояти.

Звичайно ж, асиметрія - це не єдиний вихід для тих, кому трохи за 40, адже є також класичні стрижки, які швидко освіжають образ й візуально дозволяють скинути 5-10 років - у нашому матеріалі Три найвдаліші стрижки з ефектом омолодження для жінок після 40 років можете докладніше про них дізнатися.

Але перш ніж бігти до перукаря, вивчіть усі можливі варіанти для стильного перетворення, та оцініть у тому числі й асиметричні стрижки, які додадуть вашому образу легкості, особливого шарму та впевненості в собі. Всього одна лінія, контраст у кілька сантиметрів - і ви неповторна, стильна та сучасна.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші асиметричні жіночі стрижки 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки, які можуть надихнути вас на зміну іміджу.

Стрижка асиметрія на коротке волосся

Один з найпростіших способів створити асиметричну зачіску - це зробити коротку стрижку піксв, адже вона - її втілення. Щоб зачіска не здавалася занадто важкою, можна врівноважити подовжений чубок об'ємною верхівкою.

Загалом подовжений чубчик додає обличчю м'якості, а коротка потилиця та відкрите вушко огортають образ духом свободи.

Водночас важливо не забути про фарбування волосся. Річ у тім, що короткі стрижки буквально розквітають й починають грати новими барвами, щойно ви фарбуєте волосся.

Асиметричні стрижки 2021 / Instagram
Асиметричні стрижки 2021 / Instagram

Асиметричні стрижки 2021 на середнє волосся

Зазвичай на середній довжині зупиняють свій вибір ті, хто вже терпіти не може довге волосся і не хоче з ним возитися, але ніяк не зважитися на радикальний крок – коротку стрижку. Але якщо середнє волосся прикрасити асиметрією, то вийде сміливе рішення без різких рухів.

Стрижка з асиметрією на середнє волосся дозволить відчути красу короткої стрижки (з одного боку), водночас збережеться звична довжина (з іншого боку).

читайте такожУ моді фарбування волосся пастельний балаяж і каліфорнійський блонд - фотоНаймоднішими стрижками 2021 на середнє волосся у такому форматі є асиметричне каре й асиметричний боб. Різниця між ними у потилиці – в каре вона рівна, а у боба присутній об'єм і градуювання.

А щоб асиметричний боб і таке ж каре виглядали виразніше, підкресліть контраст між укороченими і подовженими пасмами за допомогою чубчика.

Асиметричні стрижки 2021
Асиметричні стрижки 2021 / Instagram

Довгі асиметричні стрижки 2021

Для того, щоб вкраплювати контрасти у довге волосся, його власниця має бути сміливою. Річ у тім, що довге волосся з асиметрією – це певний виклик суспільству, тому на нього зважуються тільки шанувальниці епатажу. В основі таких стрижок - різкий контраст між довжиною бічних пасом. І якщо у стрижці піксі контраст завжди виграшний, то в зачісці на довге волосся – різкий перехід додає образу жорсткості і прагматичності.

Проте досить популярний варіант стрижки у 2021 році — це поголене волосся з одного боку, і довге з іншого.

Асиметричні стрижки 2021 / Instagram
Асиметричні стрижки 2021 / Instagram

Стрижки з асиметричним чубчиком

Цей варіант пасує тим, хто хоче додати образу родзинку, але контраст довжини волосся – для них занадто неординарний крок. А ось асиметричний чубок за бажання можна красиво зафіксувати шпилькою. Водночас чубчик відростає швидко, і піти від асиметрії можна досить швидко.

Асиметричні стрижки 2021 / Instagram
Асиметричні стрижки 2021 / Instagram
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти