StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З чим носити джинсову куртку: головні секрети

8 березня 2021, 20:32
Кожна джинсова куртка має свої вимоги до одягу, який ви носите. І якщо ви прагнете виглядати стильно й гармонійно, то ці моменти потрібно враховувати.

Мода - мінлива і часом дуже вибаглива, але в ній завжди знаходиться місце для джинсових курток. Щоправда, самі джинсові куртки попри якусь універсальність, постійно поліпшуються та приростають цікавими деталями. Джинсова куртка давно вийшла за межі банального і звичного елементу гардеробу, який носять в дуеті з джинсами: її можна поєднувати з різним одягом. Ми сьогодні розповімо вам про те, з чим можна носити джинсову куртку.

Звичайно ж, зручні і практичні джинсові куртки весна-літо 2021 будуть ефектно поєднуватися з джинсами. Якщо ви ще не ознайомилися з головними джинсовими тенденціями, то можете докладніше про них дізнатися в нашому матеріалі Незвичайні джинси в стилі 70-х повернулися в моду на весну-літо.

Проте, пройшовши шлях довжиною у 110 років, джинсові куртки точно заслужили вільного плавання, і в сезоні весна-літо 2021 модно носити джинсову куртку з сукнею, спідницею та штанами. До того ж джинсові куртки напевно є у всіх, і всі вони актуальні – класичні, трендові й навіть романтичні варіанти.

З чим носити джинсову куртку

З чим носити довгу джинсову куртку

Якщо у вашій шафі чекає на свою хвилину слави довга джинсова куртка, то в сезоні весна-літо 2021 її найкраще поєднувати з паском. Це не тільки додасть акцент на вашу талію, але й зробить куртку більш стильною та сучасною.

Модні джинсові куртки 2021
Модні джинсові куртки 2021 / Instagram

З чим носити джинсову куртку оверсайз

Безрозмірні речі - це величезна модна тенденція 2021 року, і в продажу можна знайти багато джинсових курток в такому стилі. Ідеально джинсова куртка оверсайз поєднуватиметься з джинсами такого ж відтінку. Це якраз той винятковий випадок, коли два різних відтінки деніму можуть не ужитися, а в образі не буде гармонії.

Модні джинсові куртки 2021 / Instagram
Модні джинсові куртки 2021 / Instagram

З чим носити джинсову куртку 2021 коротку

Цього року в моді джинсова куртка, яка трохи коротша за оригінал. Це може бути просто обрізаний варіант, або акуратно підшитий. Такі моделі курток дуже виграшно виглядають з літніми сукнями, у тому числі й довгими: річ у тім, що на відміну від класичної джинсової куртки, її укорочений різновид гарно підкреслить фігуру.

Модні джинсові куртки 2021
Модні джинсові куртки 2021 / Instagram

читайте такожКарколомні джинсові куртки увірвалися в моду на весну-літо

З чим носити джинсову куртку дівчині - ще варіанти:

  • Класичну пряму джинсову куртку можна носити з джинсами будь-якого кольору та крою, кросівками й футболкою.
  • Джинсова куртка та штани з різноманітними принтами – безпрограшний варіант.
  • Можна носити джинсову куртку поверх або під плащем, в залежності від його товщини.
  • Джинсова куртка необов'язково повинна бути синьою. У 2021 році в моді яскраві джинсові куртки – сміливо носіть їх з сукнями, шортами та джинсами будь-якого відтінку.
  • Чорну джинсову куртку можна носити як класичний чорний піджак. Версія оверсайз відмінно виглядає із засуканими рукавами.
  • Білу джинсову куртку можна носити і з джинсами, і з сукнями різних відтінків, і з класичними штанами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти