StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Повсякденні помилки, які страшенно псують наші нігті

28 квітня 2021, 21:10
Не робіть помилок, які псують нігті та віддаляють вас від мрії про красиві руки.

Повсякденні помилки, які страшенно псують наші нігті
Щоб нігті не ламалися, за ними треба доглядати / Instagram

Нігті - надзвичайно чутливі. Навіть холодне та сухе повітря впливає на них - як наслідок вони стають сухішими і легше ламаються. Тому якщо ваша мета – здорові нігті, то завжди за ними доглядайте. Крім того, не припускайтеся помилок, які псують нігті та віддаляють вас від мрії про красиві руки.

А впевненість жінки безпосередньо залежить від того, в якому стані її руки. Особливо це помітно в теплу пору, коли не сховаєш проблеми в рукавички. І особливо це важливо сьогодні, коли в моді натуральні нігті.

Помилки з нігтями, які треба всіляко уникати

Ви миєте руки, але не використовуєте після цього крем

У період пандемії всі ми почали мити руки частіше. Але вода висушує нігті, кутикули та шкіру. Тому намагайтеся завжди після миття рук змащувати їх кремом - завдяки цьому зволожуються й нігті. В ідеалі слід змащувати руки якомога швидше після миття. Крем для рук осідає, як кришка на шкірі, і затримує вологу.

Ви миєте руки "міцним" милом

У мила вище значення рН, ніж у шкіри, тому воно позбавляє кутикули і нігті власних природних захисних олій. Нігтям на користь таке миття ніяк не йде. Тому під час вибору мила орієнтуйтеся на значення pH, близьке до 5 (це значення pH шкіри). Або вимийте руки олією для душу, яка їх щадить.

Ви миєте посуд без рукавичок

Запам'ятайте: мийні та очисні засоби також мають високе значення рН. Вони розроблені так, щоб ефективно розчиняти жир і бруд, тому можуть сильно дратувати та зневоднювати кутикулу й нігті. І навіть якщо вам здається, що наслідків не буде, якщо помити кілька тарілок без рукавичок, то ви глибоко помиляєтеся.

Осінній манікюр на короткі нігті 2020
Посуд потрібно мити в рукавичках / Instagram

Ви взимку не носите рукавички

Холодне, сухе повітря зневоднює руки та нігті. Сильний вітер також може охолоджувати руки. Таким чином, рукавички або рукавиці є дешевою страховкою від зламаних зимових нігтів.

Ви не використовуєте олію для нігтів

Намагайтеся хоча б раз в день використовувати олію для нігтів - вона робить нігті міцнішими. Пам'ятайте, що олію слід наносити на кутикули, нігті і під кінчик нігтя.

Ви не вмієте фарбувати нігті

Багато жінок пропускають базовий шар і переходять безпосередньо до лаку для нігтів. Основне покриття захищає ніготь і змушує лак правильно злипатися. Саме тому лак тримається довше.

читайте такожДивовижний манікюр френч, який надихне на експерименти навесніЯк результат вам доведеться не дуже часто змивати нігті спеціальним засобом (який їх сушить) і перефарбовувати їх по-новому. Тому нанесіть базове покриття, потім лак для нігтів і знову базове покриття.

Літній манікюр на короткі нігті 2020
Навчіться правильно фарбувати нігті / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти