StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Неповторні джинсові сорочки з 80-х увірвалися в моду на весну-літо

10 квітня 2021, 20:02
Джинсові сорочки ідеально пасують для будь-якої ситуації, бо дозволяють створити багато різних образів. Їх сила - в деталях.

Останнім часом сорочки жіночі переживають щось на кшталт ренесансу, і причина раптового інтересу до них цілком зрозуміла. В умовах нескінченних карантинних обмежень й віддаленої роботи кардинально змінилися смаки та потреби жінок.

Якщо раніше на весну усі шукали спокусливі блузки, то сьогодні увага спрямована на речі, в яких зручно, комфортно, і водночас можна виглядати стильно, ефектно й навіть гламурно. Саме тому на вершині моди знову опинилися жіночі джинсові сорочки.

Хоча справедливості заради відзначимо, що, з'явившись в колекціях дизайнерів одягу у 80-х, джинсові сорочки жіночі майже не втрачали своєї актуальності ні на мить. Так, в якісь періоди інтерес до них зростав, і були моменти, коли їх не особливо помічали. Але їх ніколи не забували, вони завжди викликали сильні емоції і дарували тим, хто їх носить, невимовне відчуття легкості та свободи.

Сьогодні джинсові сорочки – це відмінна базова річ, яка може стати основою безлічі різних образів для будь-якої ситуації. А сила такої сорочки – в деталях.

Є купа способів носити джинсові сорочки жіночі в повсякденному житті. Головне – дозволити собі експериментувати, адже все, що вам потрібно, — це знайти ті вдалі комбінації, які підкреслять вашу індивідуальність. Наприклад, ви можете використовувати джинсову сорочку, як куртку або піджак – тобто під низ одягаєте улюблений топ, футболку або джемпер.

Головним плюсом джинсових сорочок є те, що вони легші, ніж куртки, й дуже універсальні. А все завдяки тому, що більшість джинсових сорочок виготовлено з тканини шамбре, яка виглядає так само як джинсова, але набагато м'якіша. Це дозволяє заправляти сорочку у вузькі джинси або коротку спідницю – фігура анітрохи від цього не постраждає, зате образ буде карколомним. До речі, цього року все ще модно заправляти в штани або джинси тільки одну частину сорочки.

Модні джинсові сорочки 2021
Модні джинсові сорочки 2021 / Instagram

читайте такожЗ чим носити джинсову куртку: головні секрети

Щоб у джинсовій сорочці мати гламурний вигляд, додайте аксесуари. Для цього розстебніть сорочку якомога нижче, і прикрасьте шию модним масивним ланцюгом, який швидко додасть вашому образу особливого шарму. До того ж бажано підкотити рукава й додати браслети.

Модні джинсові сорочки 2021
Модні джинсові сорочки 2021 / Instagram

Сорочки джинсові жіночі в сезоні 2021 підкуповують своїми силуетами та кольорами. Цього року в моді не тільки класичні варіанти, що нагадують чоловічі аналоги, хоча вони, без перебільшення, зараз найпопулярніші.

читайте такожУ моду увійшли джинси мом, слоучі та неймовірні бойфрендиПроте, модні джинсові сорочки 2021 – це й варіанти з ніжним воланом і витонченим коміром-стійкою. Якщо говорити про кольори, то крім всіх можливих відтінків блакитних, у тренді також чорні джинсові сорочки жіночі.

Модні джинсові сорочки 2021
Модні джинсові сорочки 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти