StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Неповторні довгі плащі з 90-х повернулися в моду на весну 2021

22 лютого 2021, 20:16
Плащі давно підкорили серця багатьох жінок тим, що універсальні, і їх можна вдало поєднувати з будь-яким одягом і взуттям. Головне - знайти свій улюблений плащ!

Весна вже зазирає у наші шибки, і саме час вибирати модний плащ. В останні роки цей неймовірний елемент гардеробу став майже незамінним, адже крім прикладної функції – захищає від вітру, дощу і холоду, він на диво просто й легко робить образ стильним і навіть оригінальним. Якщо на вас розкішний плащ - вже не важливо, що у вас під ним, адже ви прекрасні. Крім того, особливих зусиль під час вибору плаща на весну докладати не треба, бо будь-який варіант "працює" на свою власницю. Щоправда, Мода 2021 продиктувала деякі правила щодо того, як має виглядати справжній модний плащ у прийдешньому весняному сезоні, і ми сьогодні вам про них розповімо.

Якщо плащі - це не те, в чому ви хочете пройти через цю весну, то можете звернути увагу на гарні куртки - у нашому матеріалі У моду на весну-літо повернулися дивовижні куртки у стилі 50-х дізнаєтеся про них докладніше.

Але повернемося до плащів. Вони підкорили серця багатьох тим, що універсальні, і їх можна вдало поєднувати з будь-яким одягом. Ба більше: не має також значення те, якому взуттю ви віддаєте перевагу – черевики на грубій підошві або туфлі на мініатюрних котячих підборах – в будь-якому випадку виглядатимете ефектно.

Тому на порозі весни, яка в наших широтах, за прогнозами синоптиків, буде затяжною і не завжди привітною, пошукайте собі модний плащ, який прикрасить ваше життя й наповнить його дивовижними емоціями.

Модні жіночі плащі весна 2021 - гарячі тренди сезону

Писк сезону - дуже довгі плащі у стилі 90-х

Довгі плащі з широкими плечима у стилі 90-х будуть шалено популярними цієї весни. Їх головною особливістю є розмір - точніше, вони безрозмірні. У модному плащі ви маєте "купатися" й "тонути" - водночас саме такі моделі дарують відчуття свободи, впевненості та захищеності. Білі, чорні, бежеві, кольорові – вони неймовірні. Подивіться колекцію одягу Louis Vuitton весна-літо 2021, і переконайтеся в тому, що ці плащі – розкішні.

Крім того, красиві довгі чорні плащі, а також витончені моделі до коліна представлені в ексцентричній колекції одягу Balenciaga – дивіться, дивуйтеся і насолоджуйтеся.

У моді тренчі у клітинку та смужку

Якщо ви шукаєте плащ, який дозволить вам стати центром Всесвіту цієї весни, то спеціально для вас у моді тренчі у клітинку або смужку. Ці принти зараз актуальні, до того ж смужка цього сезону переживає період відродження, бо присутня у колекціях багатьох дизайнерів.

читайте такожШакет - найгарячіший тренд весни 2021: з чим носити сорочку-жакетЯк правило, це моделі класичного крою з ґудзиками. Але для того, щоб в таких плащах виглядати стильно, треба враховувати факт наявності принту – в ідеалі такі плащі варто поєднувати з одягом без принтів.

Модні плащі весна 2021
Модні плащі весна 2021 / Instagram

Яскраві плащі у тренді

Не проходьте повз яскравих плащиків соковитих відтінків, які надихають і дарують почуття радості - зелені, блакитні, бузкові, червоні, жовті та сині плащі як ніколи актуальні. Фасон значення не має, якщо плащ викликає блиск у ваших очах - це модний плащ і його можна купувати. Неповторні моделі знайдете у колекції одягу Victoria Beckham весна-літо 2021.

Класичні тренчі все ще актуальні

Насправді найвигідніша покупка - класичний бежевий плащ з ремінцем і двома рядами ґудзиків, який ніколи не виходить з моди. Це вже щось на кшталт білої сорочки та чорних штанів. Тому цілком ймовірно, що у вашій шафі десь у найдальшому кутку висить такий плащик, і скучив за неквапливими прогулянками вашими улюбленими вуличками.

Модні плащі весна 2021
Модні плащі весна 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти