StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ми не знаємо, яким буде літо, але в моді приголомшливі сукні з 90-х: фото

4 червня 2020, 21:10
Плаття на літо 2020 – це в першу чергу про символи, а вже потім про моду і призначення.

Літо настало, і тепер можна сміливо шукати собі гарну сукню. І зовсім не важливо, якою буде погода. Саме час звільнити місце в шафі для найгарнішої сукні. І навіть якщо ви не дуже любите цей елемент гардеробу, то після всього пережитого навесні, якої не було, ви просто зобов'язані влаштувати собі свято.

відео дня

Ось просто примусьте себе вийти за межі звичного образу, забудьте про домашні речі, карантин, і купіть собі стильну сукню, яке відкриє нову, найкращу сторінку у вашому житті. Відкиньте убік всі тривоги і переживання, забудьте на мить про зобов'язання і все те, що змушує сумувати або злитися.

У житті запам'ятовуються лише яскраві моменти, коли ми були щасливими, гарними, коли щось нове побачили, а також приємні зустрічі, неквапливі розмови й піші прогулянки – коли гуляєте доти, поки є сили.

Сукня на літо 2020 – це в першу чергу про символи, а вже потім про моду і призначення, тому вибирайте, керуючись не порадами і тим, куди ви будете його носити – слухайте себе і своє серце, вони точно не обдурять! Ви запам'ятаєте цю сукню, як і цей рік, на все життя, - не пропустіть можливість взяти з собою в майбутнє яскравий спогад про те, яка гарна у вас була сукня.

У нашій фотогалереї зібрані зразки найкращих літніх суконь 2020.

Модні сукні 2020 – на що звернути увагу

Курс на романтику - шукайте рюші

Рюші – це розкішний тренд року, який навряд чи когось залишить байдужим. Пишні багаторівневі сукні, які розширюються до низу, вигідно підкреслюють лінію талії і роблять образ прекрасним – ви точно відчуєте себе принцесою або королевою. Зазначимо, сукні з рюшами пасують усім. Якщо шукаєте стриманий варіант на роботу, зверніть увагу на довгі сукні на літо у вигляді трапеції з рюшами, рукавами-ліхтариками або воланами. Довжина додає образу стриманості, рюші – легкості, а рукави – крапельку романтизму.

Модні сукні 2020 літо
Модні сукні 2020 літо / Instagram

Подорож в минуле – в моді сукні з бретельками з 90-х

Прямо з 90-х до нас в гості прийшли культові сукні з бретельками і квадратним вирізом декольте. Їх ще називають сукні-комбінації. Вони зберегли в собі вишуканість і простоту, яка підкуповує тим, що їх можна носити на роботу, на прогулянку, до магазину і навіть на святковий захід, якщо таке передбачається. До речі, якщо раптом буде прохолодно, то таку сукню завжди можна доповнити стильною джинсовою курткою. Довжина – міді, з глибоким розрізом збоку або трохи вільний силует без розрізу.

Модні сукні 2020 літо
Модні сукні 2020 літо / Instagram

Не проходьте повз об'ємних рукавів

Об'ємні рукави у вигляді ліхтариків, які подарували світу 80-і, знову повернулися в моду і зайняли головні позиції. Колір значення не має – якщо плаття з химерними і водночас розкішними рукавами-ліхтариками 2020, то ви будете на висоті. Слід зазначити, що сукні з широкими рукавами виглядають дуже ефектно. Такі сукні можна поєднувати з кросівками – вийде дуже стильно.

Модні сукні 2020 літо
Модні сукні 2020 літо / Instagram

Квітковий принт – більше, ніж просто ніжність

Старенька мода цьогоріч вирішила щедро посипати нас квітами – напевно, це компенсація за весну, яку в нас вкрали. Дрібні принти, які розчулюють, великі квіти, які викликають захоплення – обидва варіанти в літньому сезоні будуть актуальними, і допоможуть вам створити ефектний образ. А квіти на довгій сукні – це справжній сад, який освіжає образ і візуально омолоджує.

Модні сукні 2020 літо
Модні сукні 2020 літо / Instagram

читайте такожУ моді порушники спокою з 1930-х – штани-кюлоти: фотоРаніше повідомлялося, в моді вінтажні джинсові куртки з розписом і вишивкою. Чим яскравіший і оригінальніший малюнок на вашій куртці, тим краще. Так ваша спина перетворюється у твір мистецтва або зразок оригінального хенд-мейду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти