StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні асиметричні стрижки 2020 на різну довжину волосся - фото

20 липня 2020, 04:44
Якщо у вас вистачить мужності, то своє гарне довге волосся ви можете перетворити на оригінальну стрижку з асиметрією.

Іноді хочеться змін. Кардинальних! Таких, які відразу помітні. Щоб показати світу свою силу. Або виділитися з натовпу і заявити про те, що ви – особливі. Або просто вже дуже напружують будні, і хочеться феєрверку емоцій. Для цього є просте рішення – асиметрична стрижка, яка, немов розкішний букет екзотичних квітів, приховує в собі багато приємного і несподіваного.

відео дня

І зовсім не важливо, яке у вас зараз волосся – довге чи коротке - асиметрія не особливо вимоглива до довжини волосся. Все інше не має значення – якщо вам здалося, що ви на порозі змін у своєму житті, то вам не здалося, а асиметрична стрижка стане на цьому шляху першою сходинкою!

Сьогодні ми розповімо вам про наймодніші асиметричні стрижки 2020, а в нашій фотогалереї зібрані свіжі зразки для того, щоб ви могли орієнтуватися без зайвих слів.

Модні асиметричні стрижки 2020 – тренди

Асиметричний чубчик

Якщо ви не впевнені в тому, наскільки вам потрібна стрижка з асиметрією, радимо почати з чубчика, а довжину волосся не чіпати. За бажання чубок потім можна зібрати за допомогою шпильки. А ось якщо зробите стрижку, то знадобиться багато часу для того, щоб відростити волосся й додати йому класичного силуету. Асиметричний чубчик відмінно освіжить образ і візуально омолодить обличчя.

Довге асиметричне волосся

Якщо у вас вистачить мужності, то своє гарне довге волосся ви можете перетворити на оригінальну стрижку з асиметрією. Тільки не намагайтеся експериментувати самі – важливо, щоб перукар побачив цілісний образ, і щоб короткий і подовжений боки гармонійно поєднувалися і доповнювали одне одного. Ще один популярний варіант асиметрії на довгому волоссі – це поголене волосся з одного боку, і довге з іншого. Контраст, як бачите – зухвалий, але й образ – яскравий.

Коротка асиметрична стрижка піксі

Якщо у вас коротке волосся, або ви хочете підстригтися і відчути свободу, тоді зверніть увагу на ефектну асиметричну зачіску з казковою назвою піксі. Суть стрижки в тому, що ззаду волосся коротке, а спереду – подовжений чубчик на бік. Контраст вже є. Якщо ви хочете додати різкості, можете відкрити одне вушко або навіть поголити скроню. Додати легкості образу дозволять кілька світлих пасм на чубку.

читайте такожТупий зріз волосся у тренді: наймодніші стрижки з рівним зрізом - фото

Асиметричний боб з градуюванням

Урізноманітнити класичний боб допоможуть контрасти: з одного боку робите волосся трохи довшим, з іншого – трохи коротшим. Можна зробити косий чубок, який плавно переходить у загальну довжину волосся – ту частину, яка довша. Але важливим є також і об'єм – не треба прагнути до ідеальних ліній. Навпаки, додайте зачісці текстури, волосся має виглядати трохи розпатланим, немов ви вийшли на вулицю, а там вітер, і він зробив "природне укладання".

Асиметричний подовжений боб, або лонг боб з асиметрією – вдале рішення для тих, хто хоче оновити образ, додати йому родзинку, але поки не готовий розлучатися з довжиною.

читайте такожСтрижки до плечей 2020 – наймодніші омолоджувальні зачіски: фото

Каре з асиметрією – класичне і подовжене

Для тих, хто любить чіткі лінії й гладке волосся, в тренді асиметричне каре. Принцип стрижки аналогічний з бобом - з одного боку волосся коротше, і воно плавно переходить до довшого волосся з протилежного боку обличчя. До речі, поступово кучеряве волосся виходять з моди, тому створювати хвилі або локони не обов'язково, навпаки, краще акуратно витягнути волосся праскою. Каре з асиметрією – порятунок для власниць обличчя квадратної і незграбної форми. За наявності великих рис обличчя краще всього зупинитися на подовженому варіанті зачіски.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти