StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні кросівки літо 2020: топ-7 головних трендів - фото

6 травня 2020, 19:40
Мода 2020 підготувала для усіх, хто любить ретро, черговий розкішний подарунок - стильні кросівки з 70-х.

Краса – це сила, доведено давно, багато разів, і ніхто з цим не сперечається. Але зручність сьогодні важливіша, тому кросівки – це найкраща покупка, яку ви можете зробити напередодні літа.

відео дня

Ми можемо милуватися вишуканими туфлями й навіть придбати їх, але навряд чи вони стануть нам у пригоді найближчим часом. Звичайно, карантин помалу скасовують, але ритм життя став іншим, і вимагає від нас бути готовими до всіляких маневрів.

Добре, що мода почула наші потреби, і ми сьогодні можемо вибрати не тільки зручні кросівки, але й гарні, в яких можна відчувати себе королевою на будь-якій ситуації. Тут доречно буде сказати, що коли ми отримуємо комфорт, то все одно в підсумку нам потрібна краса.

Ще один важливий плюс у тому, що мода 2020 багатогранна, і не зациклена на кросівках певної моделі. Ох, з жахом згадую ті часи, коли в моді були якісь одні кросівки, і всі носили тільки їх – ефект був такий, що через кілька місяців тебе вже нудило від кросівок. Вибору особливого не було, тому хочеш, не хочеш – а доводилося бути однією з мільйонів.

Сьогодні взуття не настільки надокучливе, є вибір, який дозволяє догодити усім.

Ось вам і позитив – всупереч тій ситуації, у якій ми опинилися, цей час щедрий, він не тисне на нас одноманітністю та не заганяє в жорсткі рамки.

Главред зібрав головні тренди літніх кросівок 2020 – подивіться нашу фотогалерею, там, напевно, є кросівки вашої мрії.

Модні кросівки літо 2020 – тренди

1

Кросівки кольору мандарина і лимона

Одним із трендів літа, та й взагалі всього року, стали помаранчевий і жовтий кольори. Саме тому кросівки кольору мандарина і лимона, а також кольорові кросівки з вкрапленням жовтого і помаранчевого – це те, що дозволить вам виглядати стильно і модно, не дивлячись на те, яку модель ви виберете.

2

Кольорові кросівки

Якщо ви шукаєте універсальні кросівки, які пасуватимуть під будь-який одяг, тоді будьте спокійні – в моді розкішні кросівки з різнокольоровими вставками. Немов мозаїка, такі кросівки надихають і наповнюють життям, у них хочеться невпинно ходити й підкорювати світ.

3

Ретро-кросівки з 70-х

Мода 2020 підготувала для усіх, хто любить ретро, черговий розкішний подарунок – білі кросівки з закругленим носком, які були шалено популярними в 70-х, а потім через 20 років знову повернулися у моду – в 90-х вони викликали справжній фурор. Акуратні й витончені, вони відмінно пасуватимуть під сукню і спідницю, - за це ви їх і полюбите!

4

Кросівки з липучками

Ви, напевно, звертали увагу на дитячі кросівки – як правило, всі вони йдуть на липучках і позбавляють дітей від мороки зі шнурками. Складно сказати, хто надихнув дизайнерів взуття на створення таких кросівок для дорослих у 2020 році, але це найяскравіша модна тенденція, і вона дійсно заслуговує на увагу.

читайте такожМода 2020 літо - в моді жіночі піджаки та жакети в стилі 80-х: фото

5

Кросівки-шкарпетки

Дуже легкі кросівки, які ніколи ні за яких обставин не натирають ноги – це фантастичні кросівки-шкарпетки. Такі кросівки м'які й витончені, вони ідеальне рішення для тих, хто шукає універсальне взуття, яке можна комбінувати як із сукнею, та із джинсами.

6

Платформа

Якщо ви любите підбори, то точно оціните "хід конем" моди 2020 – кросівки на платформі практично вийшли з моди, здавалося, час про них забути – аж раптом цей тренд знову повернувся. Кросівки на платформі зручні й гарні, вони - знахідка для мініатюрних жінок.

7

Бридкі кросівки

Потворні кросівки теж не вийшли з моди. Говорили, що на них чекає забуття на довгі роки, тому вони виглядають так, немов розношені кросівки вашого батька. Але щось пішло не так, і ось одним із фаворитів модних кросівок літа 2020 стали моделі на величезній підошві з посиленим носком. Звичайно, у кожного може бути своя думка щодо цих кросівок, але є у них одна найголовніша перевага – вони зручні, і цим приваблюють тих, хто не боїться виглядати дивно.

читайте такожМодні сумки 2020 літо – в моду повернулися ретро-сумки з 1950-х: фотоНагадаємо, ще на початку року ми говорили про те, що влітку в моді будуть сандалі з квадратним носком. Але тоді це здавалося чимось кумедним. Сьогодні ми практично входимо у теплий сезон, і якщо є бажання наздогнати час і модно виглядати влітку, то жіночі сандалі з квадратним носком найбільш актуальні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти