StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні джинси літо 2020: вінтажні джинси з 80-х і джинси-кльош: фото

27 травня 2020, 17:55
Якщо у вас є незвичайні джинси, то не поспішайте їх викидати, адже в моді вінтажні моделі, які виглядають так, немов їх носили багато років поспіль.

Джинси – вічні, скажете ви, і матимете рацію. Тільки вони до того ж дуже чутливі і непостійні. Якщо не брати до уваги класику, яка завжди актуальна, то силуети, кольори і рівень потертості трендових моделей завжди змінюються. Саме тому джинси здатні зрадницьки видати, наскільки ви відстали від моди, або навпаки, продемонструвати вашу перевагу – якщо ви "стареньку моду" наздогнали або навіть йдете трохи попереду неї.

відео дня

І якщо взимку джинси можна заховати під пальто чи теплою курткою, а навесні вони маскуються під плащем, то влітку вони мають бути бездоганними: звичайно, ніхто не знає, якою буде погода, але ви повинні бути готові до того, що доведеться зняти зайві шари одягу і джинси опиняться в центрі уваги, в першу чергу, вашої.

Щоб відчувати себе впевнено, а, головне, модно, звірте вміст вашого гардеробу з тим, що буде у тренді влітку – цілком можливо, у вас вже є наймодніші джинси літо 2020.

Главред зібрав модні тренди джинсів на літо – подивіться нашу фотогалерею, там зібрані зразки стильних варіантів, ви будете приємно здивовані, адже в моду повернулися приголомшливі моделі з 70-х.

Модні джинси літо 2020 – тренди

Вінтаж, привіт!

Якщо у вас є незвичайні джинси, то не поспішайте їх викидати, адже в моді вінтажні моделі, які виглядають так, немов їх носили багато років поспіль. Наприклад, це можуть бути джинси в стилі 80-х, з високою талією, з гудзичками і нашивками, або моделі, що дивно потерті. Головне завдання таких джинсів – передати настрій того часу. Якщо ви подивитеся в Instagram, як одягається молодь, то точно помітите, що вони закохані в стиль 80-х і 90-х. Ті джинси, які носили 30 чи 40 років тому – це яскрава модна тенденція 2020, яка заслуговує на особливу увагу.

Джинси-кльош

У моді штани з якісного деніму з дуже жіночним силуетом – зверху вони звужені, а починаючи від коліна або навіть від стегна розширюються. Щоправда, це теж щось на кшталт "привіту з минулого", адже вперше такі джинси почали носити американські моряки на початку 18-століття, а в широкі маси їх вивели хіпі у 1960-х роках – так поступово джинси-кльош стали популярними. Як правило, ці джинси ніколи не затримуються в моді надовго, разом з тим, якщо ви в пошуках чогось оригінального – розкльошені джинси з високою талією з радістю прикрасять ваше літо.

читайте такожУ моду повернулися "сильні" футболки без рукавів з 1980-х: фото

Укорочені джинси

Їх люблять за те, що вони зручні – один з кращих варіантів на літо. Найчастіше вони виглядають так, немов ви самі взяли й обрізали низ джинсів – криво, нитки стирчать, хоча й акуратніші варіанти теж у тренді. Укорочені джинси будь-якого силуету – відмінна можливість показати своє улюблене взуття – в таких джинсах акцент йде підбори, балетки, шльопанці або кросівки.

Білі джинси

Літо і білі джинси, немов дві давні подруги, завжди раді один одного бачити. І найголовніша перевага білих джинсів в тому, що літня мода не виставляє до них жодних вимог – кльош, широкі, вузькі, короткі, висока талія, низька, рвані або класика – все, що вам пасує, те й носіть. Білі джинси увійшли в моду у 1970-х роках завдяки британській актрисі Джейн Біркін, яка засвітилася у вузьких і розкльошених білих джинсах у фільмі "Фотозбільшення".

Вільні джинси

Як не крути, а свобода має значення. Вузькі джинси-скінні, звичайно, гарно виділяють фігуру, але вони не так цікавлять сучасних жінок, як моделі чоловічого крою. Загалом, такі джинси мають бути у всіх, адже вони чудово поєднуються і з кросівками, і з елегантними туфлями на підборах.

читайте такожУ моду на літо повернулися елегантні шорти з 1940-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, якщо ви шукаєте універсальні кросівки, які пасуватимуть під будь-який ваш одяг, то для вас є кросівки з різнокольоровими вставками. Немов мозаїка, такі кросівки надихають і наповнюють життям, в них хочеться невпинно ходити і підкорювати світ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти