StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модне фарбування волосся для жінок після 50 років - тренди і фото

10 травня 2020, 14:50оновлено 30 травня 2020, 10:58
Дуже часто, коли жінки 50+ приходять до того, що треба фарбувати волосся, вони вибирають свій природний відтінок.

Фарбування волосся – це завжди вибір. У 20 років ви можете пофарбуватися у будь-який колір, здивувати світ оригінальністю і навіть заявити про себе. Коли вам 30 або 40, ви, наприклад, можете не фарбувати волосся, так як цінуєте природну красу та не хочете виглядати, як усі – це схоже на протест. І навіть коли вам 50+, то ви теж самі вирішуєте – що робити зі своєю сивиною.

відео дня

У будь-якому випадку головне не ускладнювати ситуацію і не ставити на своїй зовнішності хрест, адже все тільки починається – у будь-якому віці.

Якщо ваш вибір - фарбування, або ви тільки намагаєтеся зробити цей важливий крок у житті, переступити через межу, яка стримувала ваші пориви (а вони точно були!) та дозволити собі бути стильною, то важливо звертати увагу не тільки на загальні тренди, але й на те, що пасує вам за віком – те, що прийнятне в 20, буде виглядати недоречно в 50.

Зате якщо ви вдало вибирете колір волосся, то одразу відчуєте прилив сил і енергії: краса практично завжди зцілює душу й допомагає нам жити!

Главред зібрав найбільш актуальні варіанти фарбування для жінок 50+, а в нашій фотогалереї – кращі зразки для натхнення.

Модне фарбування волосся 2020 для жінок після 50 років – тренди

Повернення у минуле

Здебільшого, коли жінки 50+ приходять до того, що треба фарбувати волосся, вони вибирають свій природний відтінок. Ті, у кого було світле волосся, цілком можуть знайти ідеальне рішення для себе – сьогодні у продажу повно фарб натуральних відтінків, навіть бігти до перукаря не доведеться – якщо чітко слідувати інструкції, то ви можете пофарбуватися удома.

Щоправда, ті, хто хоче повернути свій темний колір волосся, повинні розуміти, що дуже швидко коріння будуть псувати загальну картину. Щоб уникнути подібної проблеми, краще вибирайте бронзовий шоколадний відтінок або карамельний брюнет.

Фарбування волосся для жінок 50+
Фарбування волосся для жінок 50+ / Instagram

Знайти свій ідеальний блонд

Напевно, ви вже це чули: чим старшою стає жінка, тим світлішим повинно бути у неї волосся. Можна довго сперечатися, але це правило працює, і світле волосся дійсно омолоджує обличчя і освіжає образ!

Найскладніше в цьому питанні – знайти свій ідеальний відтінок блонда – медовий, пшеничний, платиновий, полуничний, карамельний, - який буде гармонійно виглядати в поєднанні з кольором ваших очей і відтінком шкіри – це важливо! А коли ви знайдете свій колір волосся, тоді жити стане легше – вам доведеться лише періодично підфарбовувати коріння в домашніх умовах.

Є ще один варіант: можна взяти холодний і теплий відтінок блонда, скажімо, карамель і попелястий блонд, і пофарбувати ними волосся, чергуючи пасма та створюючи плавні переходи. Тільки таке складне фарбування під силу тільки профі.

Фарбування волосся для жінок 50+
Фарбування волосся для жінок 50+ / Instagram

читайте такожМодні короткі стрижки для круглого обличчя 2020 - фото

Балаяж – гарно, але дорого

У 2020 році в моді насичені кольори без додавання інших відтінків – це правда. Таким чином для всіх тих, хто хоче і любить фарбувати волосся удома, настав найкращий час – можна легко оновити колір і бути модною.

Водночас популярне фарбування волосся балаяж хоча і здало позиції, але поки залишилося у трендах. Тому, якщо ви шукаєте щось оригінальніше, колір волосся, зітканий з декількох відтінків, ви хочете переходи кольору й відблиски для об'єму, або хочете темне волосся зі світлими відблисками – балаяж вам у цьому допоможе.

Але ви повинні розуміти, що ця процедура потребує часу (в оголошеннях майстри вказують середній час 90 хвилин) та фінансових витрат – ціна фарбування балаяж у Києві починається від 1000 гривень до 2000 у залежності від довжини волосся і кількості відтінків, які ви хочете. Крім того, самостійно скоригувати фарбування, коли відросте коріння, ви не зможете.

Окрашивание волос для женщин 50+ / Instagram
Окрашивание волос для женщин 50+ / Instagram

Червоне та руде волосся для активних

Ми вже згадували вище, що колір очей має значення під час вибору кольору фарби. Якщо у вас від природи каштанове волосся, а очі – блакитні або зелені, тоді мідне волосся – це знахідка для вас.

Крім того, якщо ви досить активна, то волосся червоних відтінків, а також кольору кориці дозволить вам відчувати себе на висоті, і, що найважливіше, молодшою.

Також працює правило – якщо хочете більше енергії в життя, пофарбуйте волосся у яскравий червоний колір – самі здивуєтеся, як колір змінює натуру.

Фарбування волосся для жінок 50+
Фарбування волосся для жінок 50+ / Instagram

читайте такожМодна коротка стрижка піксі та її 10 кращих варіантів на літо: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, модне волосся 2020 – це однотонні, яскраві, лаконічні кольори. Червоний, рудий, чорний, шоколадний, блонд у чистому вигляді – все це без домішок інших фарб стало модною тенденцією, за яку всі, хто сьогодні на карантині, кажуть моді 2020 "спасибі", бо такий варіант фарбування цілком можна зробити в домашніх умовах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти