StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Косметика, про яку жінкам після 40 років треба забути

7 квітня 2021, 21:20
У 40 років багато продуктів, які вірою та правдою служили вам у минулі десятиліття, повинні зникнути з вашої косметички.
Косметика, про яку жінкам після 40 років треба забути
У 40 років час попрощатися з темними помадами / Instagram

У 40 років треба дозволити собі позбутися всього того, що заважає відчувати себе по-справжньому щасливою. Настав час усвідомити, що життя одне, а "потім", на яке часто відкладаються якісь речі, насправді ніколи не настає, якщо не взяти і не зробити це сьогодні. Крім того, в цьому дивовижному віці важливо навчитися уважно ставитися до своєї косметики.

Річ у тім, що у вашої шкіри зараз інші потреби, ніж у 20-30 років, і багато продуктів, які вірою та правдою служили вам в минулі десятиліття, мають зникнути з вашого життя.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які косметичні продукти не підходять жінкам старше 40 років. Звичайно, винятки з правил бувають, і ви також маєте право використовувати те, що самі вважаєте за потрібне. Тому сприймайте наші поради виключно як рекомендації, а слідувати їм чи ні – вирішуйте самі.

Косметичні продукти, які не пасують жінкам після 40 років

Матові основи не пасують жінкам після 40 років

Як правило, у 40 років наша шкіра вже не жирна, тому матова основа тільки зробить її млявою. Замість цього зверніть увагу на основи зі словами "світиться" в описі продукту – вони можуть помітно освіжити образ й візуально омолодити його.

Косметика, про яку жінкам після 40 років треба забути
У 40 років час попрощатися з матовими основами / Instagram

Про рідку підводку для очей треба забути після 40 років

Рідка підводка - досить примхливий продукт, і для того, щоб її рівно нанести, потрібні певні зусилля. А якщо в куточках очей з'явилися навіть невеликі зморшки, то зробити красиву підводку ще складніше.

читайте такожЯкі брови зараз у моді і як їх зробитиТому переходьте на олівці-лайнери, і бажано не чорного кольору, а темно-сірого й коричневого.

Косметика, про яку жінкам після 40 років треба забути
У 40 років час попрощатися з рідкими підводками / Instagram

У 40 років час попрощатися з темними помадами

Губні помади темних відтінків швидше зроблять вам ведмежу послугу, ніж допоможуть зробити макіяж, який заслуговує компліментів. У 40 років вразити темною помадою не вийде, вона не додасть вам сміливості. Крім того, викиньте всі мерехтливі блиски для губ, які анітрохи не додадуть привабливості. Щоправда, легкий блиск для губ має право на існування у вашій косметичці.

Косметика, про яку жінкам після 40 років треба забути
У 40 років час попрощатися з темними помадами / Instagram

Густі накладні вії у 40 років - поганий тон

По-перше, ц 2021 році в моді природні вії, а по-друге, якщо все ж не можете обійтися без накладних варіантів, то використовуйте не надто густі та довгі. І навіть якщо ви вирішите нарощувати вії, то теж орієнтуйтеся на ефект, максимально наближений до природного.

читайте такожЗмийте туш негайно: в моду увійшли натуральні віїГоллівудський погляд та вії, як у ляльки Барбі, у 40 років мають дуже кумедний вигляд.

Косметика, про яку жінкам після 40 років треба забути
У 40 років час попрощатися з накладними віями / Instagram

Яскраві насичені тіні для очей залиште молоді

Тіні для очей яскравих відтінків складно підібрати. Крім того, вони ідеально пасують тільки підліткам, які все ще експериментують з новими тенденціями. Тепер, коли ці роки позаду, дотримуйтеся нейтральних відтінків, а тіні жовтого, помаранчевого або зеленого відтінку – нехай залишаться в мріях, адже бажаного ефекту вони вам все одно не принесуть.

Косметика, про яку жінкам після 40 років треба забути
У 40 років час попрощатися з скравими тінями / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти