StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зняти гель-лак в домашніх умовах: 3 ефективних способи

4 лютого 2022, 09:53
Як зняти гель лак в домашніх умовах і зміцнити нігтьову пластину після процедури - розповість Главред.
ніготь
Як зняти гел лак будинку / bleskk.com

Гелеве покриття виглядає яскраво і тримається на нігтях досить довго. Але відростаючи, може зіпсувати весь вигляд, надаючи недоглянутий вигляд рукам. Іноді можливості відвідати манікюрний салон немає, і знімати гель-лак доводиться самостійно. Як це зробити правильно і обійтися меншими втратами, розібрався Главред.

відео дня

Для зняття гель-лаку вам знадобляться:

  • Ватні диски;
  • Пилка абразивністю до 180 грит;
  • Рідина для зняття лаку - обирайте саме відповідну для гель-лаку;
  • Апельсинова паличка;
  • Живильний крем.

Як в домашніх умовах зняти гель лак

  • Необхідно змастити шкіру навколо нігтів жирним кремом або маслом для кутикули. Це захистить її від впливу ацетону і агресивних речовин в рідині дл зняття лаку. Жорсткою пилкою необхідно спиляти верхній шар покриття.
  • Потім необхідно прикласти до нігтів ватяні диски, змочені рідиною для зняття лаку. Тримати їх потрібно не більше 10-15 хвилин.
  • Після цього, потрібно видалити залишки розм'яклого гель лаку апельсиновою паличкою. Не варто використовувати залізні вироби - таким чином ви можете травмувати нігтьову пластину.

Як зняти гель-лак вдома без фольги

Якщо немає можливості знімати покриття за допомогою фольги і ацетону, на допомогу може прийти звичайний безбарвний лак.

Потрібно вимити руки і знежирити нігтьову пластину, щоб лак добре взявся. Нанесіть безбарвний лак на кожен ніготь в кілька шарів, чим товще покриття, тим легше буде його зняти. Потім потрібно приготувати теплу ванночку для рук з додаванням соди і потримати там руки 2-3 хвилини. Апельсиновою паличкою видаліть гель-лак. Спочатку знімайте те, що відділяється легко, якщо є залишки покриття, повторіть процедуру. Але не намагайтеся зіскрібати лак.

читайте такожНайкрасивіший манікюр на День Валентина 2022, який змусить серце битися сильніше

Зняття гель-лаку за допомогою фольги

Цей метод можна назвати класичним методом для зняття покриття в домашніх умовах. Для того, щоб прибрати гель-лак з нігтів необхідно невеликі шматочки ватних дисків, змочених в рідині для зняття лаку прикласти до нігтьової пластини і обмотати їх фольгою в такій лазні нігті потрібно витримати не менше 15 хвилин. Потім знімати фольгу по черзі, видаляючи гель-лак апельсиновою паличкою. Залишки гелю можна підпиляти, проте сильно не захоплюйтеся, щоб не истончить пластину.

Як доглядати за нігтями після зняття гель лаку

Гель-лак - досить агресивне покриття, яке не проходить безслідно для нігтів. Щоб зміцнити нігтьову пластину після зняття лаку, не варто забувати про зволоження та живлення шкіри рук і кутикули. Креми і сироватки з вітаміном Е допоможуть повернути нігтикам здоров'я. У боротьбі за красу можна робити зміцнюють ванночки з морською сіллю і ефірними маслами. Всю домашню роботу необхідно виконувати в рукавичках.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти