StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Найгірші аксесуари для жінок після 40 років

9 жовтня 2021, 17:50
Якщо не хочете зіпсувати наряд і мати дешевий вигляд, то забудьте про колготки у сіточку, взуття на платформі та великі сонцезахисні окуляри. Але не тільки!
Найгірші аксесуари для жінок після 40 років
Є речі, які виглядають на жінках після 40 років безглуздо / Instagram

Аксесуари - це маленькі деталі образу, які дозволяють жінці розкритися, показати характер, настрій мати цікавий вигляд. Але попри другорядну роль, вони здатні як підійняти стиль жінки на новий рівень, так і перекреслити всі її старання. Особливо це відчутно після 40 років, коли багато речей у гардеробі жінки просто неприпустимі.

Так, у цьому віці хочеться яскравих речей, і це нормально. І, звичайно ж, ви просто зобов'язані навчитися доповнювати свій одяг ефектними аксесуарами. Проте важливо розуміти, що вам пасує, а повз чого в магазинах можна відразу пролітати.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які модні аксесуари жіночі потрібно ігнорувати у 40 років – ці штрихи вже неактуальні для вас, бо роблять образ безглуздим, вульгарним і навіть візуально старять його.

Найгірші аксесуари для жінок після 40 років

Колготки в сіточку і з візерунками

Якщо не хочете зіпсувати наряд і мати дешевий вигляд, то забудьте про колготки в сіточку. Вони доречні тільки на тематичній вечірці або у спальні. А носити такі колготки на роботу або ділову зустріч – погане рішення.

Це ж стосується і колготок з візерунками. Ви могли на них робити ставку у 20 років, а зараз пошукайте інший спосіб підкреслити свою індивідуальність.

Найгірші аксесуари для жінок після 40 років
Колготки в сіточку потрібно обходити стороною / Instagram

Сміливі та дешеві прикраси

Бувають прикраси, які просто зачаровують своєю красою і вражають ефектністю. І ніхто не забороняє вам такі прикраси носити - головне, щоб така прикраса була єдиним центром уваги в образі.

читайте такожЯкі спідниці ідеальні для жінок після 40 років, а які краще не носитиАле якщо ви перетворитеся на новорічну ялинку, щедро всипану прикрасами – то нічого хорошого з цієї витівки не вийде. А ось дешеві прикраси у 40 років - моветон. Краще взагалі обійтися без них.

Модні аксесуари осінь-зима 2020-2021
Від дешевих прикрас краще відмовитися / Instagram

Бантики та гумки для волосся

Після 40 років аксесуари для волосся - це або бомба, або повний провал. Тому перш ніж купувати гумку, шпильку, бантик і навіть обруч, оцініть свій образ з боку.

Ви не повинні виглядати по-дитячому, тому всі милі дрібниці обходьте стороною. Також тримайтеся якомога далі від будь-яких пов'язок на голову з божевільними візерунками, а також шпильок у вигляді метеликів.

Аксессуари для волосся 2021
Гумки і банти після 40 років - це бомба або повний провал / Instagram

Модні рюкзаки

Є функціональні рюкзаки, а є модні рюкзаки, які, як правило, занадто малі, щоб вмістити що-небудь, і абсолютно недоречні для тих, кому 40 років. До функціональних моделей питань немає - сміливо носіть їх у повсякденному житті.

Модні сумки 2020 весна
Рюкзаки не пасують жінкам після 40 років / Instagram

Взуття на платформі

Мода диктує свої правила, а ваше право - їх приймати або ігнорувати. Сандалі на платформі завжди підкуповують своєю зручністю, адже в них відносно легко ходити, але вони як і раніше небезпечні для ваших щиколоток і ступень. А ще вони мають безглуздий вигляд - це не те, що потрібно жінці після 40 років.

Босоніжки на платформі 2021
Босоніжки на платформі у 40 років недоречні / Instagram

Які ще аксесуари не пасують жінкам у 40 років:

  • Легінси з яскравими принтами.
  • Стрінги та бікіні.
  • Речі, всипані блискітками.
  • Дешеві сумки.
  • Браслети на ногу.
  • Величезні сонцезахисні окуляри.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти