StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Очей не відірвати: у моду входять вишукані довгі спідниці - фото

26 серпня 2020, 04:45
Мода 2020 – як турботлива мама, намагається догодити кожному, тому чітких меж немає - є тільки акценти.

Не всі жінки люблять носити спідниці, і це нормально. А ті, хто цей елемент гардеробу обожнює, будуть приємно здивовані сюрпризом, який для них на осінь-зиму 2020-2021 підготувала мода.

У моду повернулися спідниці, які заворожують з першого погляду – вони виглядають велично, додають образу елегантності й жіночності, і вигідно підкреслюють фігуру, маскуючи при цьому все те, що має залишитися за кадром.

відео дня

Такі спідниці існують, і їх час настав – чарівні й ефектні спідниці, які в усьому світі називають Longuette, знову актуальні. Це довгі спідниці, за силуетом схожі на футляр або олівець, але довжина – трохи нижче коліна, і вони вільніші – на перший погляд, може здатися, що спідниця завелика на кілька розмірів.

Зверніть увагу, що матеріали можуть бути різноманітними – в залежності від ситуації, ви можете вдягти спідницю з легких вишуканих тканин, а коли похолодає – твідова спідниця стане для вас знахідкою. Фасон, до речі, теж може варіюватися – головне стежити за довжиною.

Ми вже не раз казали про те, що мода 2020 – як турботлива мама, намагається догодити кожному, тому чітких меж немає – є тільки акценти – немов маяк у бурхливому морі, вони вказують нам правильний шлях.

Ми зібрали для вас фотогалерею модних варіантів подовжених спідниць на осінь-зиму 2020-2021 – на них можете орієнтуватися. Можливо вони, як вогники у темряві, зачарують вас, і якась модель окрилить вас.

Модні спідниці осінь-зима 2020-2021: тренди

Шкіряні спідниці нижче коліна - писк моди

У 2020 році в моду повернулася шкіра – її в очах громадськості реабілітували, і тепер можете не перейматися, що на вас дивитимуться з жалем, що ви тримаєтеся за "круту" річ. До того ж у тренді кольорова штучна шкіра. Тому, якщо шукаєте модну спідницю на осінь-зиму, то вам потрібен подовжений варіант зі шкіри.

У моді спідниці з розрізами

Спідниці з розрізом спереду або збоку все ще в тренді. Якщо ви в пошуках стильної спідниці, яка має прикрасити вашу осінь і зиму, то орієнтуйтеся на розріз – не важливо, якого кольору і з якого матеріалу буде подовжена спідниця, але ця проста деталь додасть вашому образу родзинки і неповторного шику.

Спідниця-олівець 2020

Для ділового образу немає нічого кращого, ніж спідниця олівець. А на осінь і зиму ця спідниця стала трохи вільною. Орієнтуйтеся на красиві "зимові" тканини з візерунками. Також заслуговують на увагу насичені, запалющі кольори - смарагдовий або фуксія, а також синій, шоколадний і класичний чорний. До речі, чорно-біло-сіра гамма знову на висоті.

Спідниці зі складками для романтичного образу

Ще одним варіантом на осінь стануть вишукані довгі спідниці зі складками - дрібними і не дуже. Якщо у вас є спідниця плісе, то не ховайте її далеко в шафу - вона ще актуальна. А якщо хочете оновити гардероб і шукаєте спідницю, яка наповнить вас найніжнішими почуттями, тоді для вас в моду повернулися великі складки.

читайте такожУ них можна потонути: чарівні тренчкоти в стилі 90-х знову в моді - фотоРаніше повідомлялося, черевики челсі на осінь-зиму 2020-2021 багато в чому схожі з моделями, які були в трендах в минулі сезони, тому якщо у вас вже є пара, то сміливо носіть їх. Але дизайн пішов трохи далі. Наприклад, вони стали яскравими, і вже сьогодні на полицях магазинів можна знайти зелені, бордові, сині і чорно-білі челсі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти