StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Альгінатна маска поверне молодість - приголомшливий ліфтинг обличчя вдома

13 вересня 2020, 04:45оновлено 13 вересня 2020, 18:52
Можете для початку купити одну маску, і переконаєтеся вже після першого використання - маска дійсно працює.
Альгінатну маску можна зробити удома / Instagram
Альгінатну маску можна зробити удома / Instagram

Альгінатна маска стала чимось на кшталт панацеї для всіх тих, хто помітив на своєму обличчі перші ознаки старіння, і вирішив "заморозити" молодість. І якщо до часів карантину і носіння масок для обличчя, які у прямому сенсі вчепилися в нас і стали неодмінним елементом гардеробу, багато жінок вдало маскували зморшки під товстим шаром макіяжу, то зараз всі проблемні ділянки і зони проявилися.

Обличчя, з одного боку, тепер вільно дихає без тонального крему, пудри та інших диво-засобів для корекції кольору обличчя – більшість жінок відклали трохи далі свої косметички, а з іншого – кожна жінка побачила своє обличчя у всій красі. Особливо засмучені ті, у кого проблемна шкіра.

Але перші дзвіночки старості на обличчі – це не привід бігти до косметолога і записуватися в салон краси. Сьогодні в домашніх умовах можна легко зробити приголомшливу альгінатну маску, яка відчутно поліпшить стан шкіри і швидко вирве зі стану "Боже мій, старію". І найприємніше те, що ціна альгінатної маски не кусається – в будь-якому разі, в домашніх умовах її робити вигідніше, ніж в салоні краси.

відео дня

Сьогодні ми розповімо вам докладніше про те, навіщо потрібні альгінатні маски, як їх робити в домашніх умовах і чим вони відрізняються.

Альгінатні маски для обличчя в домашніх умовах

Навіщо потрібні альгінатні маски?

Альгінатні маски не тільки омолоджують обличчя – вони дуже добре розв'язують низку проблем шкіри обличчя. Наприклад, вони допомагають боротися з надмірною сухістю шкіри, не обходять стороною жирність шкіри, в'ялість і колір.

Крім того, навіть найпростіші альгінатні пластифікуючі маски без особливих компонентів володіють ліфтинг-ефектом – для багатьох жінок це важлива складова. Альгінатні маски виводять шлаки і токсини, коригують форму обличчя, змушують шкіру відновлюватися. Крім того, якщо на обличчі є невеликі ранки, то альгінатні маски сприяють швидкому загоєнню. Також завдяки цим маскам можна позбутися від дратівливих застійних плям.

читайте такожХовати більше не захочеться: як зробити руки гарними після 40 роківВідзначимо, альгінатні маски відрізняються складом. Лише уявіть на мить, який ефект отримаєте від використання масок, до складу яких входять додаткові компоненти! Щоправда, чим більше "нафарширована" корисними елементами маска, тим вона дорожча - звідси такі різні ціни на альгінатні маски у крамницях.

Але, як йшлося вище, і найпростіші маски допомагають обличчю виглядати значно краще.

Що таке альгінатна маска?

Напевно, з цього треба було почати. Так ось, своїми приголомшливими властивостями альгінатна маска зобов'язана водоростям. Головною речовиною, що діє в складі всіх без винятку альгінатних масок є альгінат натрію, який є похідним альгінової кислоти, яку отримують з водоростей. А секрет альгінатної маски в тому, що альгінат натрію дозволяє утримувати в епідермісі молекули води, а для шкіри обличчя це вкрай важливо.

Візуально альгінатна маска виглядає, як порошок. До її складу також входять: сульфат кальцію, пірофосфат натрію, фосфат натрію і біологічно активні природні речовини.

Чим корисна альгінатна маска для обличчя?

Після того, коли ви з'єднаєте порошок, до складу якого входять всі перераховані вище компоненти, з водою, у вас вийде гелеподібна маса. Колір у цієї маси може бути різний, тому не лякайтеся, якщо одного разу ви зробили маску, і вона одного кольору, а іншого разу вона грає новими барвами.

Альгінатна маска поверне молодість - приголомшливий ліфтинг обличчя вдома
Альгінатні маски бувають різних кольорів / Instagram

Якщо у вас суха шкіра, то альгінатна маска подарує їй жадане зволоження. Власницям жирної шкіри обличчя така маска "презентує" матування і допоможе нормалізувати сальний секрет. Якщо шкіра почала в'янути, то завдяки альгінатній масці вона знову почне самостійно виробляти колаген, і ваша шкіра знову стане еластичною і привабливою.

Альгінатна маска - ефект

Можете для початку купити одну маску, і переконаєтеся вже після першого використання - маска дійсно працює. Ось що ви можете помітити:

  • зникають дрібні запалення;
  • пори менш розширені;
  • овал обличчя підтягується вгору;
  • шкіра виглядає свіжою і молодою;
  • згладжуються сліди від прищів;
  • обличчя "оживає", знову побачите рум'янець;
  • йдуть і поступово зникають набряки і припухлості.

Мінуси альгінатної маски

Як і у будь-якого косметичного продукту, у альгінатної маски теж є свої мінуси. Точніше, один великий мінус - це нетривалий ефект. Це для тих, хто думає, що, купивши одну маску, назавжди розв'яже всі проблеми – ні, так може тільки пластичний хірург, і то не кожен і не завжди.

Проте, якщо маску використовувати час від часу, то помітно можна омолодитися.

Як часто треба робити альгінатну маску?

Ідеальна формула, перевірена часом і багатьма жінками на собі - це дві маски щотижня. Але не більше двох місяців поспіль.

Які бувають альгінатні маски?

Залежно від проблеми, яку ви хочете вирішити, і підбирайте собі маску. Можете для початку взяти класичний варіант - така маска заспокоює обличчя і підвищує еластичність шкіри – запалення як хвилею знесе.

Альгінатна маска поверне молодість - приголомшливий ліфтинг обличчя вдома
Альгінатні маски бувають різні / Instagram

У продажу ви можете знайти колагенові маски з ефектом омолодження і хітозанові маски для інтенсивного зволоження. Тим, хто хоче поліпшити колір обличчя і мріє розпрощатися з пігментними плямами, які не дають спокійно жити, краще відразу шукати варіанти з вітаміном С.

читайте такожЯк змусити волосся рости швидше: головні фокусиТакож бувають маски з ромашкою, зеленим чаєм і алое – вони відмінно заспокоюють шкіру обличчя.

Як зробити альгінатну маску удома?

Ви маєте розуміти, що коли розбавляєте порошок з водою, то отримуєте желеподібну масу. Але вона застигає дуже швидко. Тому буде краще, якщо ви попросите свою маму, сестру або подругу допомогти вам нанести маску – поки навчитеся самі наносити її собі, перебуваючи при цьому в положенн лежачи.

Альгінатна маска поверне молодість - приголомшливий ліфтинг обличчя вдома
Маску треба наносити на обличчя, коли ви лежите / Instagram

Маску треба розводити водою кімнатної температури - але не варто експериментувати: слід все змішувати строго за інструкцією.

Перед тим, як "укрити" обличчя маскою, не забудьте очистити його тоніком.

Перед нанесенням візьміть крем і змастіть ним брови, а також вії.

Як правильно нанести альгінатну маску?

Візьміть спеціальний шпатель, і рівномірно нанесіть маску по всьому обличчю - єдине, що залишаєте – це кінчик носа, щоб дихати. До речі, шар має бути добрячим, не тонким.

Маска почне перетворюватися в гуму вже за 5 хвилин - ви це відчуєте.

Знімати альгінатну маску треба не пізніше, ніж за 30 хвилин – це максимум. "Відривайте" маску, починаючи від підборіддя.

Альгінатна маска поверне молодість - приголомшливий ліфтинг обличчя вдома
Альгінатну маску треба "відривати", починаючи з підборіддя / Instagram

Після закінчення процедури протріть шкіру ватним диском, змоченим у тоніці.

Все! Будьте гарні, молоді й щасливі!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти