StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Втече на край світу: макіяж, який страшенно дратує чоловіків - фото

23 березня 2020, 23:50
Фразою "мені все одно, що думають про це інші" можна виправдати все. А сенс, якщо ваш макіяж відлякує чоловіків?

У гонитві за модою і гарячими трендами, дівчата і жінки часто не помічають очевидних речей. Багатьом з них чомусь здається, що в красі головне - це встигнути зробити те, що зараз нахвалюють б'юті-блогери.

відео дня

Є, правда, і ті, хто чіпляється за певну тенденцію, і все - з року в рік однаковий "марафет".

Мало хто щирий з собою і задає собі просте запитання - наскільки ця краса личить їй. Звичайно, фразою "мені все одно, що думають про це інші" можна виправдати все - страшні губи-восьминоги, товсту моно-брову і навіть невдалу підтяжку обличчя.

До речі, дуже часто дівчата і жінки бездумно вбирають, немов губка воду, всі свіжі віяння моди, і все виключно заради чоловічої уваги. А потім виходить так: зустрілися раз, і він більше не телефонує, і не пише. Часом в таких ситуаціях дівчата починають шукати причину в собі й впадають в депресію. А причина часто - у жахливому макіяжі, який відігнав хлопця, немов червоні мурахи, що уподобали лавку, дітей.

Для чоловіка вкрай важливо, щоб у жінки, яка поруч з ним, був гарний макіяж. Йому важливо, щоб його друзі не сміялися над його вибором - тому смак, в першу чергу, повинен бути у вас. Не виходить? А ви вчіться!

Главред дізнався, яка "штукатурка" дико дратує чоловіків і хлопців.

Макіяж, який дратує чоловіків

Все починається з помади

Навесні 2020 в моду, на щастя, не увійшла темна помада, разом з тим, багато дівчат все одно фарбують губи так, що здалеку здається, ніби у них на обличчі чорна мітка. Звичайно, якщо ви хочете показати чоловікові, яка ви незалежна і як ви можете самостійно і в вогонь, і в воду - тоді так, така помада - ідеальне рішення. Тільки не дивуйтеся, що в підсумку чоловік раптово кудись випарується. Запам'ятайте - дуже темна і занадто яскрава помада - це те, від чого чоловіки не в захваті.

Накладні вії. Навіщо?

Є купа способів зробити очі виразними, проте багато дівчат хочуть погляд, як у їхньої улюбленої ляльки з дитинства. Звичайно, погляд на мільйон доларів - це гарно, але виключно на фотографіях. У реальному житті цілком реальний чоловік таку "накладну" красу не розуміє. А те, чого чоловік не розуміє, його дратує.

Занадто товстий шар "штукатурки"

Звичайно, ідеалів серед нас мало. Організм так чи інакше реагує на те, як ми себе почуваємо, що ми з'їли і як ми спали. Але кращого, ніж здорова шкіра, поки ніхто не придумав. І замість того, щоб витрачатися на косметику з догляду за шкірою обличчя і на маски, леді накладають на нього кілограми тонального крему і пудри. Якщо ви дивитеся на себе в дзеркало здалеку - тоді питань немає, а ось уявіть на мить, що відчуває чоловік, який побачив шар незрозумілої гидоти на вашому обличчі зблизька?!

Брови, які гіпнозують

Найідеальніші брови - ледь помітні. Не в сенсі, що їх немає, а коли вони настільки гармонійно виглядають на вашому обличчі, що на них не звертають уваги. Проте, часто дівчата грішать тим, що малюють чіткі брови, які немов гіпнозують чоловіка - в результаті він дивиться на них, і нічого не чує (у нього лиш одна думка - взяти серветку і стерти цей жах).

Ох, ці тіні, або синці

Якщо ви не плануєте спільний похід на бал-маскарад або вечірку в стилі Хелловіну, тоді відмовтеся від наміру використовувати чорні і темно-сірі тіні. Сюди ж додайте блакитні, рожеві і зелені, які пасують жінкам у виняткових ситуаціях, і те, якщо макіяж зробив профі. Не слухайте поради продавців в магазинах косметики, які переконують вас, що вашому обличчю бракує яскравості, і під колір очей підбирають вам те, що насправді вам не личить. Вже краще очі взагалі без тіней - хлопець точно оцінить і не втече.

читайте такожНемов червона ганчірка для бика: манікюр, який дико дратує чоловіків - фотоНагадаємо, часто дівчата грішать тим, що не приділяють належної уваги волоссю - прокинулася, закрутила булочку або мальвінку, і пішла у справах. Так ось, якщо вам здається, що ви при цьому вся така спокуслива, бо невимушена, то знайте - ви помиляєтеся. Незрозуміло що на голові, як і розпатлане волосся - це те, що дратує чоловіків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти