StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Втече і сховається: жіночі зачіски, які дико дратують чоловіків - фото

15 березня 2020, 21:11оновлено 16 березня 2020, 01:33
Любов до складних зачісок, які вимагають багато часу для укладання – це те, від чого чоловіки не в захваті. Не варто на кожне побачення створювати на голові шедевр.

Чоловіки та жінки дивляться на світ по-різному. Це очевидний факт, можна сказати - аксіома. У той же час багато жінок, які щодня поглинають масу інформації з жіночих журналів, коли бачать якусь модну новинку перукарського мистецтва, відразу біжать в салон краси і створюють на своїй голові таку ж конструкцію.

відео дня

Це природно, такий закон природи і виживання виду - все, що ми робимо - заради уваги протилежної статі. Це теж нерозумно заперечувати. Потім, звичайно, засмучення - не помітив, не сказав комплімент чи подивився не так.

Є жінки, які впадають в інші крайнощі - одягаються, як чоловіки, роблять войовничий макіяж і стрижки, які, в принципі, складно назвати жіночими. Але коли вони стають хлопцем-друзякою для чоловіка, то як жінка припиняють бути об'єктом бажання. Звичайно, бувають винятки, але в більшості випадків така "близькість" чоловікам чужа.

Є також дівчата, які настільки серйозно підходять до питання пошуку нареченого, що щодня вдягаються так, немов у них випускний. Що одяг, що макіяж, що зачіска – суцільний витвір високого мистецтва. Правда, зрозуміти таку красу може не кожен чоловік.

Загалом, потім з'являється маса плаксивих повідомлень в соцмережах про те, що всі чоловіки це сволота, що вони давно перевелися, нічого не бачать, не цінують і не хочуть.

І в цей момент вартоб б підійти до дзеркала, і хоча б на пару хвилин подивитися на себе з боку - ось відкрити широко очі і реально побачити свою зачіску. Для початку. Тому що волосся - це душа жінки.

Главред зібрав фотогалерею модних зачісок, які дико дратують чоловіків - подивіться, що відштовхує сильну половину людства.

Зачіски, які дратують чоловіків

Недбалість не в фаворі

Часто дівчата грішать тим, що не приділяють достатньо уваги волоссю - прокинулася, закрутила булочку або мальвінку, і пішла у справах. Так ось, якщо вам здається, що ви при цьому вся така спокуслива, тому що невимушена, то знайте - ви помиляєтеся. Незрозуміло що на голові, як і розпатлане волосся - це те, що дратує чоловіків.

Занадто довге волосся відштовхує

Не кожен чоловік любить тонути в довгому жіночому волоссі. А якщо і любить, то тільки в чистому. Не сподівайтеся на захоплені компліменти, якщо ваше волосся "нафаршироване" засобами для укладання волосся, а ще на голові накручені "голубці" і потім все це зафіксовано товстим шаром лаку. Це не вигадка. У 2020 році в моді кучерики, і ось багато дівчат і жінок намагаються створити таку "красу".

Складні зачіски доречні тільки на весілля

Будьте простішою, і до вас потягнуться ... чоловіки. Любов до складних зачісок, які вимагають багато часу для укладання - це те, від чого чоловіки не в захваті. Не варто на кожне побачення створювати на голові шедевр. Романтичні "королівські" зачіски - це гарно тільки на весілля. У повсякденному житті такі зачіски до біса старять і працюють проти вас.

Ефект мокрого (немитого) волосся

Здається, це торішній тренд, але його відгомони ще зустрічаються в природі. Укладання волосся, яке виглядає так, немов ви щойно вийшли з океану - це тільки гарно звучить. Звичайно, це нормально - якщо ви дійсно вийшли з водойми. А в повсякденному житті це виглядає так, немов ви тиждень не мили волосся. Знайте - чоловіків сильно відштовхує брудне волосся. І пояснювати нічого не потрібно - всі висновки зроблять, як тільки вас побачать.

Виголені скроні

У моді зараз стрижки з виголеними скронею і потилицею - піксі, боб. Але жінка з поголеними скронями відразу стає візуально грубою і жорсткою. Так, багатьом жінкам пасують такі стрижки, ось тільки чоловіки від таких жінок намагаються триматися подалі.

Африканські коси

Наші чоловіки не розуміють жінок з афрокосичками. А все, що їм не зрозуміло, їм не подобається. Винятки, звичайно, є. Але якщо ви перебуваєте в пошуку, краще не захоплюйтеся псевдо-дредами.

читайте такожМода 2020 весна-літо: в моду повернулися "татові" сандалі і шльопанці - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, в останні кілька років золотисті нігті стали яскравим трендом в манікюрі. Багато пані від нього в захваті - вони схожі на прикраси на руках. Ось тільки чоловіки це захоплення не розуміють. Коли чоловік бачить жінку з золотими нігтями, подумки заносить її до категорії "вульгарних".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти