StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мода 2020 весна – в моді джинсові куртки з 90-х і шкіряні куртки: фото

1 березня 2020, 23:27оновлено 2 березня 2020, 00:23
Під час вибору стильної куртки на весну вам доведеться покрутитися перед дзеркалом в магазині. А ось ми розкажемо, що в моді і куртки яких кольорів варті уваги.

Якщо восени температура +5, то ми поспішаємо огортати себе теплими шарфами і пальто, а щойно +5 на термометрі навесні – відразу в шафу на тривалий відпочинок відправляємо теплі зимові речі, і тягнемося до легкого весняного гардеробу.

відео дня

Десь у глибині душі ми цим хочемо наблизити весну, і натякаємо їй, що вже готові до тепла - "давай, вмикай сонце!".

Та є серед нас багато тих, для кого куртка – найбільш оптимальний варіант на весну. Вільний і невимушений стиль закохав у себе багатьох з нас, і ми пройдемо повз найгарнішого пальто, бо куртка – наше все.

Тільки куртка – ще та вибаглива пані. Погодьтеся, простіше підібрати і купити сукню, ніж куртку. Тому що вона повинна бути легкою, і водночас зігрівати нас, коли прохолодно, і гарною, і, що дуже важливо, – пасувати нам, не додаючи візуально зайвих кілограмів.

Так чи інакше, під час вибору стильної куртки на весну вам доведеться покрутитися перед дзеркалом в магазині. А ось що в моді, які фасони і кольори курток зараз в трендах – це до нас.

Главред зібрав фотогалерею модних курток на весну - приділіть кілька хвилин і подивіться, які сюпризи підготувала мода 2020 для жінок.

Модні жіночі куртки 2020 весна – головні тренди сезону

У моду повернулися шкіряні куртки

Разом з шкіряними штанами в моду повернулися шкіряні куртки – спортивного і більш класичного крою. Зазначимо, в останні роки шкіряні речі морально застаріли, а люди, які їх носили – викликали співчуття – здавалося, людина ховається за шкірою і намагається наздогнати минуле, яке втекло від неї безповоротно. Але зараз на вас криво ніхто не гляне – шкіра відродилася, немов птах фенікс, з попелу, і почала свою переможну ходу. А якщо врахувати, що 2020 рік відкрив нове десятиліття в моді – то так і знайте, шкіряні куртки – це надовго, тому вибирайте вдалий варіант для себе і радійте життю. А кольори - різні, бо кольорова шкіра в пошані!

Модні куртки 2020 весна
Модні куртки 2020 весна - кольорова шкіра / Instagram

Модний тренд - джинсові куртки з 90-х

Якщо ви любите куртки, тоді ви точно життя не уявляєте без джинсів. Так непомітно ми підійшли до джинсових курток, які навесні повинні зробити справжній фурор. Подертіі джинсові куртки, а також вільні джинсові куртки з 90-х – такі в ті часи носили в основному хлопці і чоловіки – це свіжа модна тенденція весни 2020. Також зверніть увагу на вінтажні куртки з яскравими малюнками, а також потерті куртки, які виглядають так, наче їх уже сто разів прали і сьогодні останній вихід у люди.

Модні куртки 2020 весна
Модні джинсові куртки 2020 весна / Instagram

Стьобані куртки без коміра

Куртки без коміра в моді вже кілька сезонів поспіль, тому, напевно, ми з ними дуже швидко попрощаємося. Разом з тим, цього року стьобані куртки ще в моді, і якщо у вас така є - сміливо вдягайте її. Правда, щоб виглядати модно саме навесні, пошукайте стьобану куртку вільного крою кольору оливок – це справжній крик сезону.

Модні куртки 2020 весна
Модні стьобані куртки 2020 весна / Instagram

Короткі куртки з твариним принтом

Тваринний принт, наприклад, леопардовий, всупереч тому, що одні його обожнюють, а інші вважають вульгарним, знову в моді. Тому вибирайте те забарвлення, яке більше подобається - і вперед, підкорюйте світ. Якщо говорити про фасони – то це, як правило, короткі куртки з штучного хутра.

Мода 2020 весна – в моді джинсові куртки з 90-х і шкіряні куртки: фото
Куртки 2020 весна з тваринним принтом / Instagram

Практичні куртки-дощовики

Весна – це не тільки сонячні дні, але і дощик і навіть вітер. Тому найвигідніша покупка на весну – куртка-дощовик. А якщо говорити про кольори, то вибрати є з чого – червоний, небесно-блакитний, малиновий і всі його відтінки, блідо-жовтий, мандариновий, смарагдовий і фісташковий.

Модні куртки 2020 весна
Модні куртки 2020 весна / Instagram

Короткі куртки-плащі

Якщо вам подобається більш класичний варіант, і в той же час плащ – це не ваше, тоді шукайте коротку куртку-плащ. З одного боку – невимушений стиль, з іншого – гарний комір додасть образу елегантності. Це відмінний варіант для тих, хто шукає щось легке в офіс. Крім того, куртка-плащ – гарна ідея для тих, хто хоче візуально виглядати більш стрункою – ремінь гарно підкреслить лінію талії.

Модні куртки 2020 весна
Модні куртки-плащі 2020 весна / Instagram

читайте такожМода 2020 весна – в моді одяг кольору червоних маків і фісташок: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2020 році в моді кросівки гарних насичених відтінків весни і літа – рожеві, малинові, салатові, жовті, блакитні, сині. Яскраві кросівки вриваються в 2020 рік на кшталт того, як несподівано навесні розквітають тюльпани, проліски, нарциси і крокуси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти