StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні пальто – названі найгарячіші тренди весни 2020: фото

16 лютого 2020, 13:00оновлено 21 лютого 2020, 18:13
Колір банану, солодкої кукурудзи, стиглої груші, кислуватого лимона і густого квіткового меду стане головним кольором весни 2020.

У ті рідкісні дні, коли сонце яскраво світить, ми відчуваємо наближення весни. Так і хочеться зняти чобітки і теплу куртку, і полинути до тепла і квітів, де туфлі, легкі курточки і яскраві одягу.

відео дня

Але одними мріями весну не наблизиш. Важливо прийняти той факт, що до неї нам ще доведеться з зимових пальто перейти в більш легкі демісезонні.

І навіть якщо ваша зимова куртка з підкладкою, і ви цілком можете полегшити її, напевно за кілька місяців ви морально від неї втомилися і хочете свіжих емоцій.

Забігаючи трішки наперед, відзначимо, що мода 2020 – ще та інтриганка. Для всіх, хто сумує за сонцем, в моду входять жовті пальто і різнокольорові "смачні" тренчі.

Главред зібрав найгарячіші тренди жіночих пальто 2020 в фотогалерею.

Модні пальто 2020 весна – гарячі тренди

Жовті пальто – головний тренд року

Колір банану, солодкої кукурудзи, стиглої груші, кислуватого лимона і густого квіткового меду волею її величності законодавиці моди став головним кольором весни 2020. А весну ми починаємо з пальто! Тому вже сьогодні можете починати пошуки модного пальто жовтого кольору в тих місцях, де зазвичай оновлюєте гардероб. Якщо говорити про матеріали, то це може бути шкіра, замш або шерсть – що вам по кишені і до душі.

Головний тренд року - жовті пальто / Instagram
Головний тренд року - жовті пальто / Instagram

У моді дуже яскрава клітинка

Кажуть, що клітинка практично завжди в моді. В принципі, навряд чи тут можна заперечити. Але клітинка буває різною. І якщо говорити про тренди, які панують в 2020 році, то це контрастна клітинка і яскрава клітинка. І чим яскравіше буде ваше картате пальто, тим крутіше ви будете виглядати.

Яскраві пальто в клітинку 2020 / Instagram
Яскраві пальто в клітинку 2020 / Instagram

Найелегантніший тренд року - накидки

Багато іменитих дизайнерів додали цьогоріч жіночому образу загадковості. Тому якщо хочете вразити і приголомшити – вибирайте пальто-накидки. Кейпи раптово стали модним трендом, але у них є шанс підкорити модний олімп і твердо закріпитися на його вершині. Крій вільний, замість рукавів – прорізи, довжина – найрізноманітніша, а ефект – приголомшливий.

У моді пальто-накидка / Insragram
У моді пальто-накидка / Insragram

Стьобані пальто повернулися в моду

Шалено практичні стьобані пальто відкривають нове десятиліття в моді. Так-так, жінкам сьогодні мало, щоб пальто було красивим, воно має виконувати покладену на нього функцію – зігрівати, захищати від вітру і бути зручним у плані носіння. Наймодніші стьобані пальто 2020 - кольору хакі або блідо-жовтого.

Стьобані пальто в тренді / Instagram
Стьобані пальто в тренді / Instagram

Яскраві плащі – свіжа модна тенденція 2020

Здавалося, похмурі плащі тілесного кольору з нами назавжди. З року в рік дизайнери забезпечували нас всілякими варіаціями бежевих плащиків. Але все змінилося, і, мабуть, винне у цьому нове десятиліття, якому захотілося яскравих і запаморочливих плащів - якщо буде холодно, під плащ надягнете теплий светр. Червоний, синій, блакитний, вибирайте собі будь-який плащ, і будете стильними і ультрамодними.

Яскраві плащі - модна тенденція року / Instagram
Яскраві плащі - модна тенденція року / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти