У ЦВК пояснили, чи пустять на вибори застуджених українців

13 жовтня 2020, 14:23оновлено 13 жовтня 2020, 21:50
У профільній організації розповіли про те, як буде здійснюватися допуск на місцеві вибори українців з чітко вираженими симптомами застуди.
Вибір
У ЦВК пояснили, чи пустять на вибори застуджених українців / УНІАН

Ті українці, які прийдуть на місцеві вибори 25 жовтня нинішнього року з чітко вираженими симптомами застуди, зможуть проголосувати в спеціальних кабінках на виборчих дільницях.

Про це повідомляється на сторінці у Facebook Центральної виборчої комісії.

"Якщо у вас симптоми застуди, то ви можете проголосувати на дільниці в окремій кабінці. Нагадуємо про маску та особисту ручку", - розповіли в тексті.

відео дня

Як стверджують у ЦВК, українці, які в день місцевих виборів перебуватимуть на самоізоляції через коронавірус - зможуть проголосувати в домашніх умовах. Для цього потрібно написати заяву у вільній формі, а також додати медичну довідку від сімейного лікаря або з медустанови. Саме такий пакет документів потрібно відправити до дільничної комісії, де виборець зареєстрований.

"Якщо у члена вашої родини позитивний тест, і ви на самоізоляції – алгоритм той же самий. Заява плюс медична довідка в ДВК. Ті хворі, які перебувають у лікарні – проголосують у закладах охорони здоров'я", – підсумували в ЦВК.

читайте такожЄрмак спрогнозував, чи перенесуть місцеві вибори через коронавірус

Місцеві вибори-2020 - що було раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти