"Не торгуємося": Кличко відмовився від підтримки Порошенка на виборах

16 вересня 2020, 17:44оновлено 16 вересня 2020, 18:24
Мер Києва заявив, що будь-яке політичне об'єднання для нього прийнятне виключно навколо інтересів городян.
Кличко
Віталій Кличко / УНІАН

Столичний мер Віталій Кличко прокоментував інформацію про те, що партія Європейська солідарність (політсила екс-президента Петра Порошенка) підтримуватиме його кандидатуру на майбутніх мерських виборах-2020.

Київський градоначальник записав відеозвернення у власному кабінеті.

"Друзі, сьогодні дізнався про підтримку моєї кандидатури на пост мера Києва деякими іншими політичними силами. Я вдячний за це. Тому що підтримувати когось чи ні - право кожної партії чи політика. Розумію, що безліч політичних сил хочуть, щоб Кличко був "їхнім мером". Я ж знову чітко скажу всім - я є і буду мером тільки киян. І завжди ніс відповідальність тільки перед киянами. Тому що саме вони довірили мені проводити зміни в Києві та обрали мером столиці. Я вдячний за підтримку кожному жителю нашого міста. УДАР йде на вибори самостійно. Ми не торгуємося. Будь-яке об'єднання можливе виключно навколо інтересів киян. Тому що ми працюємо тільки з киянами й для них", ‒ заявив він.

читайте такожПосилення карантину в Києві: Кличко назвав умову

Вибори мера Києва та Київради - що було раніше:

  • У червні 2020 року партія екс-президента Петра Порошенка Європейська солідарність оприлюднила звернення до мера Києва Віталія Кличка з пропозицією об'єднати зусилля на майбутніх виборах у столиці.
  • Кличко відхилив пропозицію і заявив, що має намір висуватися в мери від своєї політичної сили - партії УДАР.
  • У вересні 2020 року стало відомо, що список кандидатів від європейської солідарності до Київради очолить Марина Порошенко - дружина Петра Порошенка.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти