Лідер знявся з перегонів: названо нову дату другого туру виборів у Кривому Розі

18 листопада 2020, 08:56
Вибори в Кривому Розі пройдуть не наприкінці листопада, а на початку грудня.
В Опорі дізналися, що вибори в Кривому Розі 2020 пройдуть 6 грудня
У Кривому Розі вибори пройдуть 6 грудня, дізналися в Опорі / УНІАН

Після того, як мер Кривого Рогу та лідер першого туру нових виборів очільника міста Юрій Вілкул заявив, що не братиме участі у другому турі виборчих перегонів, дату виборів перенесли.

Вибори в Кривому Розі відбудуться не 22 листопада, а 6 грудня, нову дату виборчих перегонів призначили на засіданні Криворізької міської територіальної виборчої комісії, повідомляє на своєму сайті Громадянська мережа Опора.

Після того, як Вілкул зняв свою кандидатуру з другого туру виборів, у виборчих перегонах братимуть участь два кандидати – Дмитро Шевчик (Слуга народу) та Костянтин Павлов (Опозиційна платформа – за життя).

відео дня
  • Нагадаємо, 17 листопада Юрій Вілкул заявив, що не братиме участі у другому турі виборів мера Кривого Рогу, оскільки його підводить здоров'я.
  • В Україні 25 жовтня пройшли місцеві вибори. На виборах очільника Кривого Рогу Вілкул набрав понад 46% голосів виборців, а його найближчі конкурент – Дмитро Шевчик – 25,6%.

Довідка. Юрій Вілкул народився у Кривому Розі 14 листопада 1949 року, закінчив Криворізький гірничорудний інститут, є доктором технічних наук, пише Wikipedia.

Вілкул вперше став мером Кривого Рогу у листопаді 2010 року.

ЗМІ 12 листопада цього року дізналися, що Юрій Вілкул втретє за останні півтора місяця потрапив до лікарні. Журналісти з'ясували, що Вілкул знаходився у Київському міському центрі серця.

Також з'явилася інформація, що мер Кривого Рогу раніше переніс складну операцію на серці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти